Dam Div 3
Referat: Borens Idrottsklubb - Borens IK P03
Tajt match mot Boren P03
2018-03-11 20:06, Dam Div 3

Det blev en spännande match mot P03. Efter 2-0 underläge i halvtid reducerade Maja Flodin i andra halvlek.

I första halvlek var P03 det starkare laget och hade med sig en 2-0 ledning inför andra. Efter paus reducerade damerna och fortsatte trycka på för en kvittering.

Såhär uttalar sig damernas tränare, Mikael Lindman efter matchen:

-En spelmässigt bra match där vi med lite bättre skärpa sista tredjedelen hade vi gjort nåt mer mål. Defensivt var vi bra i 90 min. Dessutom en bra kämparinsats av alla som var med, avslutar Micke.