Referat: P03 - Borens Idrottsklubb
Oavgjort mot P03
2019-02-25 10:00, Dam Div 3

Det blev en tuff match med mycket bra dueller mot P03. Grabbarna skapade lite fler lägen även om spelet ofta var jämnt.

Första halvlek inleddes lite trevande från damerna. Man hamnade lite för långt ifrån i pressen och P03 fick lite för mycket tid och kunde skapa lite lägen framåt men starkt spel av backlinje och Emilia förhindrade och räddade avslut. Sedan kom man inte närmare i pressen och började också vinna mycket dueller och matchen jämnades ut.

I andra halvlek kunde damerna ta ledningen med 1-0 genom Isa Lindman. En ledning som tyvärr kvitterades efter bra spel från P03. Extra kul i andra halvlek var att se Mathilda Ehn göra comeback efter ca 1.5 års skadefrånvaro. Det blev bara några minuters spel som en del i hennes fortsatta träning inför att till slut spela 90 minuter senare under säsongen.

Nu väntar en veckas träning med fullt fokus på årets första tävlingsmatch i derbyt mot MAIF. Miss inte den!