SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet

Borens IK
0 - 4
Egnahems BK
Borens IK0 - 4Egnahems BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 augusti, 14:00
Plats:Borens IP
Tävling:
Matchnummer: 230321082
Samling:13:00
Dam Div 3
Referat: Borens IK - Egnahems BK
Storförlust i höstpremiären
2019-08-12 10:00, Dam Div 3
Efter ett långt uppehåll var det äntligen dags för match igen men tyvärr kom inte ledigheten med nåt gott för våra damer. Det blev en 4-0-förlust mot Egnahems BK som bara plockat fem poäng innan matchen. En riktig tråkig start på hösten.
Första halvlek hann knappt starta innan Egnahem gjorde 1-0 på ett långskott. 2-0 dröjde till precis innan halvlekens slut. Egnahem hade fler lägen för mål under halvleken där damerna hade svårt att ta sig till offensiv planhalva med kontroll. 

Andra halvlek började på nytt med ett snabbt Egnahems mål som också skulle ge ett till Egnahems mål. Egnahem var även närmare 5-0 än damerna var 4-1.

Såhär säger tränare Marcus Egnell efter matchen:
-Lite blandade känslor faktiskt efter matchen. Helt klart gör vi inte en speciellt bra match men jag är ändå nöjd med tjejernas vilja att försöka spela den fotboll vi vill stå för. Egnahem offrar väldigt många spelare i pressen och idag är vi inte tillräckligt starka för att lösa det på vårt sätt. Men vi kommer inte ge upp! Vi ska spela den mest kortpassningsorienterade fotbollen i serien, det är vårt mål och vi kommer jobba stenhårt för att nå dit, avslutar Marcus. 

Nästa helg möter damerna Frödinge/Brantestad 14.00 den 17/8. Ny chans till en bättre prestation!

//borensik.se

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners