Matchnummer: 230321102
Samling:16:30
Hedersam förlust mot serieledaren
2020-08-31 13:11
Det börjar bli dags för damerna att plocka hem lite vinster och under söndagen gjorde man sitt yttersta för detta men tyvärr slutade det med en 2-4 förlust mot serietvåan BK Kenty.
Laget tar ledningen med 1-0 efter 8 minuter av Tilda Gustafsson och har en bra period efter detta med bortdömt offsidemål och misstänkt straff. Tyvärr kvitterar Kenty till 1-1 på frispark direkt i mål i 30:e minuten och de gör även 1-2 i 45:e efter ett drömmål av matchens gigant Amanda Samuelsson.

I andra kvitterar Maria Kåhlin lite oväntat i 54:e minuten efter en stark period av Kenty. Förhoppningsvis hade det gett mer energi till Boren men tyvärr är det Kenty och framförallt Amanda Samuelsson som håller i taktpinnen i andra. Amanda gör både 2-3 och 2-4 och ser till att Kenty vinner matchen.

Sammanfattning av matchen blir att det är en stark första halvlek av Boren där man hade hoppats med ett jämnt resultat till andra. I andra tar Kenty över och i slutändan vinner man helt rättvist.

Nu väntar tre väldigt viktiga matcher som kommer avgöra hur säsongen ska gå. Nästa helg 6/9 17.45 hemma mot Svärtinge SK. Bara att ta nya tag där!