SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet
Damer Div 3

Motala AIF FK
2 - 4
Borens IK
Motala AIF FK2 - 4Borens IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 juni, 18:00
Plats:Idrottsparken Motala
Tävling:
Matchnummer: 230321076
Samling:16:30
Referat: Motala AIF FK - Borens IK
En fantastiskt härlig derbyvinst
2020-06-29 10:00
Det var en match med lite extra nerv, som kommer av ett derby som dessutom sänds på webben. Det märktes inledningsvis på Borenlaget när MAIF hade kommandot första delen av halvlek ett. Men efter MAIF:s ledningsmål var det inget snack och slutsiffrorna skrevs till 4-2 till BIK efter hattrick av Emelie Franzén.
MAIF satte högsta press från start och BIK slarvade i speluppbyggnaden vilket gav flera farliga lägen för MAIF:s Lisa Pålsson, som vanligt var största hotet i MAIF. När spelet var på väg att vända gjorde Lisa 1-0 till MAIF på frispark. Repliken kom direkt på avspark när Emelie kunde spela Tilda Gustafsson till fritt läge. 1-1 stod sig till halvtid.

I andra halvlek var det inget snack. På 15 minuter hade matchen punkterats genom ett hattrick av kapten Emelie Franzén. Lisa Pålsson snyggade sedan till siffrorna något med ett solomål till 4-2. 

En fantastisk skön vinst som kommer till genom en kompakt och hårt jobbande defensiv. Grymt att få gå till sommaruppehåll med derbyvinst.

//borensik.se

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners