Plats:Bortamatch
Referat: Mantorp FF - Borens Idrottsklubb
Förlust borta mot Mantorp
2019-03-17 21:46

Efter förra helgens förlust mot Mjölby var förhoppningen att damerna skulle ta revansch denna helg mot Mantorp. Det blev allt annat än vad man hade hoppats på efter en mindre lyckad prestation.

Mantorp tog ledningen i 12:e minuten på straff. De skulle dröja till 43:e minuten innan damerna kvitterade genom Nellie Thörngren. Det var en första halvlek där Boren

I andra halvlek gjorde Mantorp 2-1 i 62:a minuten efter en ny straff och Boren skapade aldrig ett tillräckligt bra läge för att kvittera.

Mantorp som vanligtvis spelar i division 4 spelade ett väldigt bra försvarsspel och hade många snabba kontringar. Boren hade lite mer boll men hade väldigt svårt att omsätta detta till farliga lägen.

Utan att ta ner Mantorps prestation kan man säga att det finns väldigt mycket för Borenlaget att utveckla innan seriestart.

Såhär säger tränare Marcus Egnell efter matchen:

-Efter en sån här prestation är det inte jätteroligt att verkligen behöva se inåt och utvärdera sig själv men det är absolut nödvändigt. Troligen får man inga roliga svar men det kommer vara avgörande för fortsättningen. Imorgon är en ny dag och då gäller det att börja rätta till felen. Det kommer finnas extremt mycket jag behöver göra bättre som tränare, nu gäller det att komma fram till vad, avslutar Marcus.

Nästa vecka spelas sista matchen i Danske Bank hemma mot Boxholms IF 17.00 på Idrottsparken.