SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet
Damer Div 3

Borens IK
2 - 1
Frödinge-Brantestad SK
Borens IK2 - 1Frödinge-Brantestad SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 16:00
Plats:Borens IP
Tävling:
Matchnummer: 230321022
Samling:15:00
Referat: Borens IK - Frödinge-Brantestad SK
Fjärde raka i division 2!
2019-05-07 20:30
I söndagens divison 2-match mot Frödinge/Brantestad SK tog damerna sin fjärde raka seger och står nu efter fyra matcher på fullpott och delad serieledning. 
Boren hade en tvåmålsledning i halvtid efter mål av Sara Pihlajärvi och Matilda Gunnarsson. I andra halvlek kunde Frödinge reducera och man hade sedan bud på kvittering men Boren kom undan med en ny trepoängare.

Efter 12 poäng på fyra matcher skulle man ju misstänka att man var nöjd som tränare men tydligen verkar inte så vara fallet:
-Jag kan vara nöjd med poäng och vårt försvarsjobb som helhet i dessa matcher. Däremot finns det väldigt mycket att utveckla i anfallsspelet. Det vi lever på nu är den individuella kvalitéen hos våra spelare, som varit tillräckligt bra för att göra mer mål än våra motståndare dessa matcher. Men mot tuffare motstånd som nu väntar oss en period kommer vi behöva ett mycket bättre kollektivt anfallsspel med fler spelare som deltar och tar upp bättre positioner för att hjälpa bollhållare med bättre lösningar. Nu går vi in i en väldigt tuff matchperiod där vi verkligen kommer sättas på prov. Det ska bli väldigt inspirerande att se hur vi mäter oss mot dessa lag och om vi kan få igång ett bättre anfallsspel, avslutar tränare Marcus Egnell.

Nästa match spelas på söndag 17.00 borta mot Eneby.

//borensik.se

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners