A-lag Herrar
Dags för Kristbergs cup
2017-12-26 19:48
Det är dags för det årliga deltagandet i futsalturneringen Kristbergs cup i Borensberg.

Boren A spelar i eftermiddag (27/12) och möter Maif C, BK Zeros, Vadstena GIF och Borensbergs IF C. Första matchen spelas 14.40 mot Maif C. Boren B spelar den 28/12 och möter FC Vicdori, Österstads IF A, Rosa laget och Fornåsa B. Första matchen spelas 16.00. Eventuellt slutspel påbörjas under eftermiddagen den 29/12.

Boren A:
Christopher Karlsson, Arvid Walan, Måns Lindman, Edvin Nilsson, Isak Nelson, Johan Rosenqvist, Leon Georges, Haris Asic, Kalle Öian, Gzim Krueziu, Arvid Johansson

Boren B:
Filip Åberg, Sonny Svensson, Hampus Ström, Peem Ninnan, Malte Eriksson, Wille Lindstrand, Anton Yderfors, David Andersson, Kim Söderstedt

Vi önskar killarna lycka till!