A-lag Herrar

Tränarlösning på plats för herrarna
2018-11-09 10:00

Det har jobbats hårt efter säsongen med att stärka upp tränarsidan kring herrlaget. Under det gångna året har Martin Axén fått dra ett väldigt stort lass. Därför är vi fantastiskt glada att kunna presentera en riktigt bra helhetslösning till 2019.

Martin kommer fortsätta precis som tidigare. Vid sin sida kommer Mats Nilsson in, senast i LSW IF och innan i bla MAIF:s ungdomsled. Rickard Göthberg kommer samtidigt fortsätta men med ett större ansvar för målvakterna. In kommer också Arne Yderfors in som materialare, även om Arne varit med mycket redan under säsongen som varit.

Såhär sammanfattar Mats sina tankar till att hoppa på uppdraget:

Matsa:

”Det ska bli mycket intressant. En träningsvillig trupp och jag hoppas att vi kan komma högt upp i serien kommande år. Det verkar vara bra styrning i klubben och det ska bli kul att arbeta tillsammans med Axén och Göthberg.”

Herransvarige Andreas Johansson kommenterar lösningen:

”Vi är oerhört glada att vi har fått ihop det så bra! I och med att Martin och Rickard väljer att fortsätta innebär att vi får kontinuitet i laget samtidigt som vi får in ny kraft och energi i form av Matsa. Det är välbehövligt att få in en tränare till så vi kan erbjuda en så bra och inspirerande miljö för spelarna som möjligt. Matsa har ett stort fotbollskunnande och engagemang och vi tror det kommer bli ett kul år 2019!”

Härligt besked inför 2019!