Lite information/uppdateringar
2018-05-30 08:44

Teambuilding på söndag den 3:e kl 12.30
Det ser ut som de flesta kan delta på söndag, superkul!

Vi samlas hos Annika på Borensvägen 94 kl. 12.30 och fixar då lite korv med bröd till lunch.
(hör av er ifall allergier/speciell kost)

Ta med badkläder, det skall bli högsommarvärme till helgen, så vi går säkert ner till Boren och badar!

Aktiviteten pågår fram till 16.00 (för ombyte till match från cirka kl 15.00) och avslutas på Borens IP, så hämtning sker på Borens IP.
Som vanligt är inte alla kallade till match men kul om så många som kan stanna och heja på de som spelar!  Matchen startar kl 16 och är 3x20min, vi möter Borensbergs IK.

För de som spelar match se till att packa med matchstället, vi byter om gemensamt på Borens IP.

Ombyte vid matcher

Vid matcher vill vi gärna att ombyte sker gemensamt, dvs. före och efter match.

Vi tycker snacket i omklädningsrummet är en viktig del för att skapa en bra stämning och laganda!

Om vi av någon anledning inte har tillgång till omklädningsrum kommer vi informera om detta innan.

Träningsläger den 3:e till 4:e augusti

Intresset för träningsläger den 3-4 augusti ser också bra ut och vi planerar att det blir av!

Mer info kommer, men planen är att vi övernattar en natt i Borens nya lokaler, tränar, spelar matcher och andra aktiviteter.  Start på fredag förmiddag kl 10 och avslut på lördag eftermiddag vid cirka kl 15.

Ravelli

För er som beställt från Ravelli så finns det nu hemma för hämtning!
Hämtas hos Linda på Tionde Sjögränd 2B,  sms:a Linda innan.

Betalning sker helst med Swish vid hämtning.

Feedback/synpunkter

Om ni har synpunkter eller funderingar om träningar, matcher, etc., tveka inte att prata med oss när vi träffas, eller maila oss!

Jätteviktigt att vi hjälps åt så vi får ett lag där alla i laget känner sig trygga, har roligt och känner att de utvecklas (i sin takt).

Ledarna