Damlag

Välkommen till Borens IK:s damlag!
Säsongen 2019 kommer A-laget spela Division 2 Nordöstra Götaland.
Cupvinst i Hallsberg
2019-10-30 10:00
Futsalsäsongen kunde inte börjat på ett bättre sätt för damerna. I ICA Allé Cup gick man hela vägen och vann årets första turnering.
Fortsatt tungt på hösten
2019-09-09 10:00
Två senaste matcherna har inneburit två nya förluster för damerna.

Första matchen borta mot BK Tinnis där det blev förlust med 3-0 mot ett bättre hemmalag. Vi ligger under i halvtid med 2-0 efter två klassmål av systrarna Cajlakovic i motståndarlaget. Vi har bud på ett mål men Tinnis vinner mycket rättvist.

Andra matchen mot serieledaren Smedby AIS dr det blev förlust med 3-1. Vi tar ledningen direkt och håller den ledningen till 40:e minuten. 1-1 i halvtid. I andra halvlek tar Smedby över när vårt försvarsspel inte är lika kompakt och aggressivt som i första. En bra prestation mot ett bra lag.

Än så länge har hösten bara inbringat en vinst och det har varit mycket uppförsbacke sista tiden. Nu återstår fyra matcher av året och vi hoppas tjejerna får en bättre avslutning.

Nästa match på söndag den 15/9 hemma mot Svärtinge SK 17.00.

Referat: Borens IK - Eneby BK
Äntligen vinst igen
2019-08-26 12:21
Efter en dålig start på höstsäsongen så blev det äntligen en ny vinst för damerna! Slutresultatet skrevs till 1-0 efter att Emelie Franzén fd Johnsson gjorde mål i första halvlek.
Ny förlust
2019-08-19 10:00
Damerna åkte mot Vimmerby för att revanscherna sig mot förra veckans mindre bra prestation. Motståndet var Frödinge/Brantestad SK som hade samlat fyra poäng under våren. Tyvärr blev det ingen revansch utan hemmalaget kunde vinna med 2-0.

Matchen inleddes med mycket boll för våra damer utan förmågan att skapa något speciellt farligt. Även om inte Frödinge hade så mycket boll så var det Frödinge som skapade de farligaste lägena. Först ett stolpskott och i 43:e min kom ett inspel som man gjorde mål på. 1-0 i halvtid.

I andra sänktes spelets kvalité, damerna kom till några bra lägen men utan att göra mål. I slutet kan Frödinge stänga matchen genom att göra 2-0.

Två förluster mot lag som ligger ganska långt bakom poängmässigt var ingen bra start på höstsäsongen. Nu gäller det att man knyter näven och presterar bättre kommande matcher.

Nästa match är hemma mot Eneby den 25/8 17.00.

Utbildning i Grupputveckling med Per Gullbrand
2019-08-15 10:00
Under gårdagen hade damlaget en andra träff med ledarskapsutbildaren Per Gullbrand. Per som har sina barn i föreningens ungdomsverksamhet ska hjälpa damlaget att bli ett högpresterande team. Han ska hjälpa laget att samarbeta bättre och öka effektiviteten.
Sön 6/10 14:00
Lör 28/9 15:00