Damlag

Välkommen till Borens IK:s damlag!
Säsongen 2018 kommer A-laget spela Dam Division 2 Nordöstra Götaland och vårt U-lag kommer spela i F19-serien.
Inför seriepremiären
2018-04-13 10:00

En lång försäsong närmar sig sitt slut. På lördag 12.00 smäller det för damlaget när division 2-säsongen startar med bortamatch mot en av seriefavoriterna, Smedby AIS. Vi har tagit en pratstund med lagkapten Josefine Breikert.

Referat: Borens Idrottsklubb - Borens IK P03
Tajt match mot Boren P03
2018-03-11 20:06

Det blev en spännande match mot P03. Efter 2-0 underläge i halvtid reducerade Maja Flodin i andra halvlek.

Uppåt inför säsongen 2018
2018-01-28 10:00

2017 var till en början en jobbig historia men efter en väldigt stark höst fick året ett härligt slut. Idag börjar förberedelserna inför 2018 på riktigt när första uteträningen går av stapeln på Idrottsparken.

Dags för Boren Futsal Cup
2018-01-04 19:50
Föreningen ställer upp med tre lag. Borens IK A och B med spelare från damlaget och det ihopplockade Borens IK C. Årets Boren Futsal Cup lär bli den tuffaste upplagan som utspelats i Motala Sporthall. Det kommer extremt många duktiga lag till spel, till exempel IFK Norrköping, Mariebo IK och Sätra IK för att nämna några.

Trupperna i Boren A och B är:
A
Johanna Wirebro, Josefin Breikert, Ebba Collin, Agnes Andersson, Isa Lindman, Maria Kåhlin, Nora Thörngren, Ebba Stolt, Nellie Thörngren, Vendela Magnusson, Julia Samuelsson.

B
Tea Strandberg, Julia Wååg, Ellen Åström, Line Hageborn, Tuva Hageborn, Elin Johansson, Jennifer Sköld, Frida Johansson, Maja Flodin, Liv Fahlén, Julia Hultebring, Alicia Kornehed, Tuva Engvall, Clara Påhlson.

Vi önskar tjejerna lycka till!

Kristbergs cup
2017-12-25 19:49
Det är dags för det årliga deltagandet i den trevliga futsalturneringen Kristbergs cup i Borensberg.

Föreningen ställer upp med tre lag. Borens IK A och B med spelare från damlaget och det ihopplockade Borens IK C. Vi hoppas som vanligt att nåt av de tre lagen ska vinna turneringen. Sju lag är anmälda och turneringen kommer avgöras i ett gruppspel där alla möter alla. Första Borenmatchen spelas 10.45 när Boren B möter C-laget.

Trupperna i Boren A och B är:
A
Johanna Wirebro, Josefin Breikert, Ebba Collin, Agnes Andersson, Line Hageborn, Tuva Hageborn, Isa Lindman, Maria Kåhlin, Nora Thörngren, Ebba Stolt, Nellie Thörngren, Vendela Magnusson.

B
Elin Johansson, Jennifer Sköld, Frida Johansson, Maja Flodin, Julia Samuelsson, Liv Fahlén, Julia Hultebring, Alicia Kornehed, Tuva Engvall, Josefine Schenström, Clara Påhlson.

Vi önskar tjejerna lycka till!

Match, Idrottsparken Motala, 22/04 19:15
Match, Pema Arena, 28/04 14:00