Fotbollslek

Välkommen på Fotbollslek!

Välkomna till Borens IK:s ”lek med boll” 2018.

Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda:  2011, 2012 och 2013. Samtliga träningar sker alltid på lördagar och kl.10.00.

Målsättningen med vår ”lek med boll” är att skapa glädje och nyfikenhet hos barnen. Genom lek med boll vill vi aktivera barnen, väcka deras intresse för idrott, fotboll och föreningen. Det är viktigt att barnen lär sig visa hänsyn till varandra och respektera idrottens regler.

Vår fotbollslekskola är första stationen på barnens fotbollsresa, lite som  förskolan, innan man börjar riktiga skolan. I vår ”lek med boll” handlar givetvis inget om resultat eller tabeller, utan här handlar det om att leka och skapa ett intresse, för att vilja fortsätta med fotbollen.

För att klara detta så att det inte blir för allvarigt, har vi egna  flickledare som sköter träningen de 2 första åren. Sista året tar sedan föräldrarna över respektive pojk och flick-ålderskull, så fort vi hittar intresserade föräldrar.

Viktigast av allt: Vi ska ha kul tillsammans!

Planering 2018:

Plats:                  Borens Idrottplats:

Dag:                    Lördagar

Start:                  28 april

Slut vår:             6 juni

Uppehåll vår:    9 maj

Start höst:        11 augusti

Slut höst:          29 september

Medlemsavgift.

Alla deltagare måste betala en medlemsavgift för att få vara med och den kostar endast 100 kr/år, eller så kan man betala ett familjekort om hela familjen vill vara med, mer info finns på vår hemsida www.borensik.se

Glöm inte att fylla i följande uppgifter: Namn, adress, telefonnr, mail, personnr utan de 4 sista och lagtillhörighet, i det här fallet ”Kul med boll”.

Avgiften betalas till bg 697-1998, senast efter 3:e tränings-tillfället!

I avgiften ingår en Boren  t-shirt och en vattenflaska. Detta material erhålls efter inbetald avgift på nästkommande träning mot uppvisande av kvitto på inbetald avgift

Fika:

Till föräldrarna: Under tiden som ditt barn tränar bjuder vi anhöriga på kaffe o bulle.

Till barnen:         Givetvis får alla barn fika efter träningen, gäller även yngre syskon.

Vid frågor kontakta kansliet 0141-21 94 20 eller på mail: info@borensik.se

VÄLKOMNA!

Välkommen till vår fotbollslek 2018
2018-04-12 10:00

Förra året var det över 80 barn som var på Borens IP för en timmas Fotbollslek varje lördagsförmiddag. Att vi kallar det för fotbollslek och inte fotbollsskola är en tydlig markering vad det handlar om. För barn är leken mycket viktigare än någon form av skola. Det hinner de få nog av längre fram i livet. Vi vill leka fram ett intresse av att komma tillbaka nästa gång och successivt blir fotbollen ett allt viktigare inslag i leken.

Är ni sugna på att ha en kul lördagsförmiddag är ni välkomna. Varje Fotbollslektillfälle avslutas med att vår mascot Bore kommer och bjuder på tablettask, saft och bullar. Föräldrar och syskon som är med bjuds på kaffe i nya cafeterian. Efter något eller några år i vår populära fotbollslek där flickor och pojkar självklart är med på lika villkor, bildas de första egentliga ungdomslagen.

Välkomna lördagen den 28 april klockan 10.00!