Fotbollslek

Välkommen till "Fotbollslek"!

HÖST START DEN 10 AUGUSTI !

Fotbollsleken 2019 startar igen lördagen den 10 augusti kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats. Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda 2012, 2013 och 2014. Alla intresserade samlas alltså på lördagar kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats, då får ni veta mer. Ingen föranmälan behövs. .

Målsättningen med vår Fotbollslek är att skapa glädje och nyfikenhet hos barnen. Genom lek med boll vill vi aktivera barnen, väcka deras intresse för idrott, fotboll och föreningen. Det är viktigt att barnen lär sig visa hänsyn till varandra och respektera idrottens regler.

Vår fotbollslek är första stationen på barnens fotbollsresa, lite som  förskolan, innan man börjar riktiga skolan. I vår Fotbollslek handlar givetvis ingenting om resultat eller tabeller. Här handlar det om att leka och skapa ett intresse, för att vilja fortsätta med fotbollen.

För att det inte ska bli för allvarligt, har vi lekledare hämtade från våra äldsta flicklag, som sköter träningen de 2 första åren. Till sista året tar sedan föräldrar över respektive pojk- och flickgrupp. Målet är att under de två första åren hitta intresserade föräldrar.

Planeringen inför 2019:

Plats:                            Borens Idrottplats:

Dag:                              Lördagar

Start:                            27 april

Slut vår:                       15 juni

Uppehåll vår:              18 maj

Start höst:                  10 augusti

Slut höst:                    28 september

Till föräldrarna:         Under tiden som ditt barn tränar bjuder vi anhöriga på kaffe o bulle.

Till barnen:                Givetvis får alla barn fika efter träningen, gäller även yngre syskon.

Medlemsavgift.

Alla deltagare måste betala en medlemsavgift för att få vara med och den kostar endast 100 kr/år, eller så kan man betala ett familjekort om hela familjen vill vara med, mer info finns på vår hemsida www.borensik.se

Glöm inte att fylla i följande uppgifter: Namn, adress, telefonnr, mail, personnr utan de 4 sista och lagtillhörighet, i det här fallet ”Fotbollslek”.

Avgiften betalas till bg 697-1998, senast efter 2:e träningstillfället!  Ni kan också välja att betala genom att swisha 123 362 05 31.

I avgiften ingår första året en Boren  t-shirt och en vattenflaska. Detta material erhålls efter inbetald avgift på nästkommande träning mot uppvisande av kvitto på inbetald avgift.

Andra året får man välja om man vill ha ett par strumpor och ett par byxor istället för t-shirten. Tredje året är också valfritt vad man väljer, dock bara ett alternativ. Vattenflaska ingår alltid varje år.

Utdelning av kläder till alla som betalt sitt Medlemskort, sker tidigast vid 2:a träningen den 4/5.

Reklamfolder:

Varje år delar vi ut en folder och där finns all information att läsa. Dessutom skall nya som gamla deltagare fylla i sina uppgifter på ”anmälningstalongen” och lämna in denna till någon av ledarna!

Viktigast av allt: Vi ska ha kul tillsammans!

Vid frågor kontakta kansliet 0141-21 94 20 eller på mail: info@borensik.se

VÄLKOMNA!