Fotbollslek

Välkommen till "Fotbollslek"!

• Avslutning på Leklandet Bill och Bull!
Tisdag den 16 oktober bjuder vi som vanligt på avslutning hos Leklandet Bill och Bull.
Gäller för alla pojkar och flickor födda från 2011 och senare som deltagit i vår
"Fotbollslek" på lördagar.

Målsättningen med vår ”lek med boll” är att skapa glädje och nyfikenhet hos barnen. Genom lek med boll vill vi aktivera barnen, väcka deras intresse för idrott, fotboll och föreningen. Det är viktigt att barnen lär sig visa hänsyn till varandra och respektera idrottens regler.

Vår fotbollslekskola är första stationen på barnens fotbollsresa, lite som  förskolan, innan man börjar riktiga skolan. I vår ”lek med boll” handlar givetvis inget om resultat eller tabeller, utan här handlar det om att leka och skapa ett intresse, för att vilja fortsätta med fotbollen.

För att klara detta så att det inte blir för allvarigt, har vi egna  flickledare som sköter träningen de 2 första åren. Sista året tar sedan föräldrarna över respektive pojk och flick-ålderskull, så fort vi hittar intresserade föräldrar.

Till föräldrarna:   Under tiden som ditt barn tränar bjuder vi anhöriga på kaffe o bulle.

Till barnen:         Givetvis får alla barn fika efter träningen, gäller även yngre syskon.

Viktigast av allt: Vi ska ha kul tillsammans!

Vid frågor kontakta kansliet 0141-21 94 20 eller på mail: info@borensik.se

Nästa år 2019 startar vi upp preliminärt sista lördagen i april!

VÄLKOMNA!

Avslutning på Leklandet 16/10.
2018-10-14 20:22
På tisdag den 16 oktober har vi avslutning på Leklandet Bill och Bull.
Gäller för alla pojkar och flckor födda från 2011 och senare som deltagit i vår
"Fotbollslek" på lördagar.

Samling på Leklandet kl.17.45
kl.18.45   utdelning av diplom samt saft och bulle
kl.19.15   slut och hemfärd.

Nästa år startar vi preliminärt sista lördagen i april igen, i åldersgrupperna 2012-2014.
Tack för i år
Borens IK
Tigern Bore välkomnar till Fotbollslek
2018-04-23 15:00

Hej!

Hoppas att Du haft en skön och rolig vinter. Nu har äntligen snön gått bort och det är dags att knyta på sig fotbollsskorna igen.

Lördagen den 28 april klockan 10.00 börjar vi vår populära Fotbollslek på Borens IP.

Tillsammans med våra duktiga lekledare hoppas vi att du får en kul timma med mycket lek, bus och fotboll. Som avslutning kommer jag och bjuder på saft, bulle och en tablettask.

Nytt för i år är att vi har ett nybyggt jättefint klubbhus med cafeteria. Där kan mamma, pappa och andra som följer med vänta på dig. Om de inte vill vara med ute på plan förstås. Självklart bjuds även de som följer med på en kopp kaffe eller saft.

Du får gärna ta med dig någon kompis eller något syskon som ännu inte provat att leka med världens roligaste leksak – fotbollen!

Precis som vanligt får du som börjar på vår fotbollslek en träningströja och en vattenflaska. Om du redan har en tröja får du ett par shorts i stället.

Väl mött på Borens IP

// Tigern Bore och lekledarna

Välkommen till vår fotbollslek 2018
2018-04-12 10:00

Förra året var det över 80 barn som var på Borens IP för en timmas Fotbollslek varje lördagsförmiddag. Att vi kallar det för fotbollslek och inte fotbollsskola är en tydlig markering vad det handlar om. För barn är leken mycket viktigare än någon form av skola. Det hinner de få nog av längre fram i livet. Vi vill leka fram ett intresse av att komma tillbaka nästa gång och successivt blir fotbollen ett allt viktigare inslag i leken.

Är ni sugna på att ha en kul lördagsförmiddag är ni välkomna. Varje Fotbollslektillfälle avslutas med att vår mascot Bore kommer och bjuder på tablettask, saft och bullar. Föräldrar och syskon som är med bjuds på kaffe i nya cafeterian. Efter något eller några år i vår populära fotbollslek där flickor och pojkar självklart är med på lika villkor, bildas de första egentliga ungdomslagen.

Välkomna lördagen den 28 april klockan 10.00!

Hem, 12/11 14:28
Hem, 06/11 10:00