Välkommen till Future Veneras!
Future Veneras är ett projekt som ska hjälpa Motala att få fram nästa Venera Rexhi. Tjejer som med en extrem inre drivkraft och ambition har stora drömmar för sin framtid. Oavsett om det är på eller utanför planen.

Är du tjej och vill börja spela futsal? På Zederslundsskolan mellan 16.30-17.30 på fredagar är du på låg- och mellanstadiet välkommen. 17.30-18.30 samma dag är de som går på högstadiet och gymnasiet välkomna!
Tränarutbildning för våra ledare i Future Veneras
2018-01-14 09:54
Under lördagen anordnade LFC första av två tillfällen för tränarutbildning C för sitt F19-lag. Våra ledare för Future Veneras deltog och leddes under fullspäckad av Stefan Strandberg och Kent Hellström från Östergötlands fotbollsförbund.
Future Veneras får bidrag för att utöka till Charlottenborg
2017-12-20 11:14
Under dagens Föreningskväll hos ICA Maxi fick klubben ett extra bidrag av Maxi United för sitt nuvarande och framtida arbete med Boren City och projektet Future Veneras.

En av ambitionerna med Future Veneras 2018 är att starta upp träningar även i Charlottenborg för låg- och mellanstadiet. Som en hjälp till detta fick vi idag 6000kr i bidrag av Maxi United som vi är oerhört tacksamma för.

På bilden ses förebilden Venera Rexhi med deltagaren Nafiso Abdi och hennes storasyster och ledare Nasta Abdi.