Inställd träning, matchdressar och lagindelning
2024-04-29 21:40

Träningen tisdag den 30/4 ställs in pga. Valborgsmässoafton.

Som ni kan se i lagets kalender har vi två matcher varje helg 4/5 - 16/6. Vi kommer göra lagindelning efter torsdagens träning varje vecka. Meddela innan träningen om ert barn inte kan medverka vid något specifikt datum, det underlättar vår planering.

Under helgens matcher kommer vi dela ut matchdressar till killarna. Dessa tas med hem och sedan är det ert ansvar att den finns med till varje match. Efter sista matchen för året kommer jag samla in dessa och om det saknas delar förväntas ni stå för kostaden för inköp av nya.

Dressarna får endast användas vid lagets matcher om inget annat anges.

//mvh Kenny