SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet

Välkommen till P06-07
Välkommen till P06-07:s hemsida. Vi är ett av alla lag som lirar fotboll i Borens IK. Här kan du hitta nyheter om laget, kontaktuppgifter och vad vi har på gång.
Föräldramöte 5/2
2019-01-30 21:00
Hej!

Med anledning av att vi är för få barn för att anmäla lag till kommande serie kallar vi till ett viktigt föräldramöte. Mötet kommer att vara på Borens IK tisdagen den 5 februari klockan 19:00.

Med vänlig hälsning 
Ledarna 
Träning och matchkläder
2018-11-04 11:10
Hej! På torsdag den 8 november klockan 17:00-18:00 börjar träningen på Skolgårda. 

Till träningen vill vi att ni tar med matchkläderna för återlämning. Klubben vill att dessa återlämnas. Kan ni inte komma på träningen går det även bra att lämna dem hemma hos Henrik eller direkt till Olle på skolan
Information
2018-08-19 18:48
Vi ledare har haft ett avstämningsmöte för höstens planering. Några viktiga punkter som kom upp som påverkar er var följande:

1. För att vi ska vara väl förberedda inför matcher är det mycket viktigt att närvaron inför matcherna är hög. Vi har därför sagt att det krävs närvaro på träningarna för att få spela match. Givetvis kan det uppstå förhinder att närvara på träningen men då vill vi från och med nu att detta anmäls till någon av tränarna via sms eller motsvarande. 

2. Får vi inte ihop spelare från eget lag kommer vi försöka att låna spelare från andra lag. Av denna anledning är det extra viktigt att anmälningstiderna till matcherna hålls. När tiden har gått ut för matchanmälan kommer vi försöka att låna in spelare från andra lag vilket innebär att det inte går att anmäla sig i efterhand.
Information
2018-07-30 14:05
Vi ledare är mycket stolta över P06 uppförande, kämparinsats och sammanhållning under Bullerby cup. Vi tror att cupen kommer att vara ett fint minne för barnen och oss ledare. 

Vi kommer nu att ha ett träningsuppehåll fram till tisdagen den 14 augusti då vi drar igång igen. Innan dess kommer det dock att finnas möjlighet att köra en träningsmatch mot/eller tillsammans med P08/09 då de kör ett träningsläger under helgen vecka 31. Matchen kommer att spelas lördagen den 4:e  klockan 11:00 på Boren. Anmälan är upplagd och öppen till torsdag. 

Bullerby cup
2018-07-06 11:15
Under sommaruppehållet passar vi nu på att informera lite om Bullerby cup. Alla information kring cupen kommer vi spara under mappen Bullerby cup under dokument på hemsidan.(borenik.se)

I mappen finns nu bifogat informationsbrev samt information vi fått från arrangören

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners