SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet

Välkommen till P12

Välkommen till P12:s hemsida. Vi är ett av alla lag som lirar fotboll i Borens IK. Här kan du hitta nyheter om laget och kontaktuppgifter.

 

Vi samlas på måndagar 16:50 och onsdagar 16:50 på Borens IP i omklädningsrummet för att sedan starta träningen på 7 mot 7-planen närmast sjön. Är du, eller har du en kille som är född 2012 är du varmt välkommen att börja spela med oss, vi blir gärna fler i vårt lag! Matcher spelar vi mot lag i vår närhet en gång i veckan under säsongen.

Uppstart på Boren 2023
2023-04-24 15:27

Efter några träningar på konstgräset på Idrottsparken börjar vi nu med ordinarie träning på Borens IP från och med 24 april. I laget spelar killar födda 2012 och nya spelare är välkomna att börja träna och spela matcher med oss. 

 

Våra träningstider är: 

Måndagar 17:00 - 18:30

Onsdagar 17:00 - 18:30

Vi samlas i omklädningsrummet några minuter innan träning. 

Klicka här för kontaktuppgifter till ledare i laget.

 

 

 

P12 - information om sommaren
2022-06-13 21:42

Vi har spelat första halvan av årets matcher. Nu är det paus från matchspelandet fram till augusti. Laget fortsätter att träna fram till midsommar, därefter tar vi ett uppehåll med fotbollsträningar under några veckor. Vi återkommer med en bekräftad tidpunkt för när vi startar upp igen. 

Grabbarnas sista uppgift innan pausen blir att agera bollvärd vid herrlagets division 3 match mot Torstorps IF söndagen den 26/6. Hälften av killarna kommer att kallas till detta och andra hälften kallas till en match senare i år, kallelse kommer i SportAdmin. Skulle det finnas vilja och lust att styra upp någon typ av aktivitet med grabbarna så skulle kanske denna dag passa? Det skulle kunna vara bad vid badplatsen nedanför fotbollsplanerna och lite grillkorv innan herrmatchen drar igång? Eller kanske bara se herrmatchen tillsammans och uppmuntra killarna att vara hejarklack? Vi ledare lämnar möjligheten öppen för er föräldrar att göra något om så önskas!

 

Det är kul att vi blivit så många i laget, en konsekvens är att vi är fler än önskvärt på matcherna. Senaste matchen fick grabbarna vara mer avbytare än utespelare. För matcherna i höst kommer därför inte alla kallas till alla matcher. Det handlar om att man kommer få stå över en match eller eventuellt max två matcher av de kvarvarande sju matcherna. Vet man med sig att man har förhinder någon av matcherna efter sommaren så får ni gärna meddela någon av ledarna detta så gör vi vad vi kan för att se till att just den matchen blir den match som man får stå över, matchkalender finns på hemsidan och i SportAdmin.

Självklart blir alla lika ofta kallade och kommer få spela lika mycket, men sjukdom och annat oförutsägbart kan givetvis uppstå.

 

/Kalle Qvist, ledare Borens pojkar födda 2012.

Spelglädje i Borens P12:or
2022-06-05 20:26
Efter matchen mot Fornåsa tackar spelarna varandra och domaren för matchen.

Här kommer en liten lägesglimt från Borens pojkar födda 2012.
Tidigt i våras var vi nästan för få spelare för att med säkerhet kunna få ihop lag till våra matcher. Men glädjande nog har fler spelare börjat spela med oss! När grabbarna vid ett tillfälle tidigt i maj satt ner och hade teoretisk träning/snack sa man att nya killar skulle tycka att det skulle vara kul att vara med i vårt lag. Med tanke på alla nya tillskott detta år så ska killarna ha en eloge för att de är inbjudande och att vi har en positiv atmosfär i gruppen! Vill man läsa mer om vad föreningen står för och vad som är viktigt i Borens IK rekommenderar jag att man tittar igenom Borencertifieringen som finns på denna länk: Borencertifiering 7 mot 7.

 

Vi ska så klart fortsätt att utveckla vår atmosfär i gruppen på samma sätt som vi ska utveckla vårt fotbollsspelande. Vi fick i matchen mot Fornåsa ett kvitto på att vi uppträder på det sätt vi vill. Fornåsas ledare kom fram till killarna efter matchen och gav oss beröm och sa att de inte hade mött något lag som spelat så schysst, utan efterslängar och fult spel, det var deras bästa matchupplevelse i år! Det finns tillfällen då knuffar och lite småsparkar skulle ge resultatmässiga fördelar, men det är min övertygelse att det finns bättre sätt att utvecklas på sikt som både fotbollsspelare och människa. Likaså fick vi mycket beröm från Borensbergs ledare efter matchen mot dem. Det är jättekul med beröm och något vi ska vara stolta över, vi kommer fortsätta att sträva efter att aggera på ett positivt sätt även framöver.

 

/Kalle Qvist, ledare Borens pojkar födda 2012.

Sommarfotbollsskola
2022-05-12 07:29

14 till 16 juni anordnas fotbollsskolan "Lira Blågult" av Boren i samarbete med Svenska fotbollsförbundet. Det blir säkerligen tre roliga dagar med mycket fotboll läs mer och se info om anmälan via denna länk: Lira Blågult i Borens IK

Verksamhetsfilm
2022-05-12 07:26

Verksamhetsfilm för Boren IK 2021

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Borens IP, 26/05 14:00
Match, Kungsvalla IP, 02/06 10:00
Match, Borens IP, 09/06 10:00
Match, Klämmestorps IP, 16/06 11:00
Match, Staffanstorp, 17/08 11:00
Match, Borens IP, 25/08 10:00
Nyheter från föreningen
Hem, 16/04 14:13 
Hem, 11/04 14:13 
Hem, 11/04 12:05 
Hem, 10/04 08:25 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners