Välkommen till P12

Välkommen till P12:s hemsida. Vi är ett av alla lag som lirar fotboll i Borens IK. Här kan du hitta nyheter om laget och kontaktuppgifter.

Vi samlas på måndagar 18:20 och onsdagar 17:50 på Borens IP i omklädningsrummet för att sedan starta träningen på planen närmast sjön. Är du, eller har du en kille som är född 2012 är du varmt välkommen att börja spela med oss, vi blir gärna fler i vårt lag! Matcher spelar vi mot lag i vår närhet en gång i veckan under säsongen.

Sommarfotbollsskola
2022-05-12 07:29

14 till 16 juni anordnas fotbollsskolan "Lira Blågult" av Boren i samarbete med Svenska fotbollsförbundet. Det blir säkerligen tre roliga dagar med mycket fotboll läs mer och se info om anmälan via denna länk: Lira Blågult i Borens IK

Verksamhetsfilm