Välkommen till P13
Vi är ett av alla lag som lirar fotboll i Borens IK. I vårt lag och Borens IK som helhet är det viktigaste att alla trivs samtidigt som barnen utvecklas som fotbollsspelare utifrån sina egna förutsättningar.
Inställd träning, matchdressar och lagindelning
2024-04-29 21:40

Träningen tisdag den 30/4 ställs in pga. Valborgsmässoafton.

Som ni kan se i lagets kalender har vi två matcher varje helg 4/5 - 16/6. Vi kommer göra lagindelning efter torsdagens träning varje vecka. Meddela innan träningen om ert barn inte kan medverka vid något specifikt datum, det underlättar vår planering.

Under helgens matcher kommer vi dela ut matchdressar till killarna. Dessa tas med hem och sedan är det ert ansvar att den finns med till varje match. Efter sista matchen för året kommer jag samla in dessa och om det saknas delar förväntas ni stå för kostaden för inköp av nya.

Dressarna får endast användas vid lagets matcher om inget annat anges.

//mvh Kenny

Träningstider vecka 17 och MAIF cup
2024-04-22 19:52

Till att börja med notera att veckans träningar är förlängda med 15min.

På lördag spelar vi "MAIF Kickoff cup" på Idrottsparken. Se bilaga för ytterliga detaljer

• Samlingstiden är 08:00 för alla spelare
  • Vi kommer spela två lag för att maximera speltiden för varje spelare
  • kl. 08:45 håller jag ett kort möte för föräldrar, samling utanför tilldelat omklädningsrum
  • Säkerställ att killarna utöver fortbolls utrustning har med sig varma kläder (tjock jacka, mössa och vantar)

Vi håller tummarna för bra väder och att det blir en kul dag för killarna.

//Kenny

Våra funktionärsuppdrag under HV/TV/100km 8/6
2024-04-16 10:57

Hej.

Då var det dags att bemanna våra funktionärsuppdrag under HV/TV.
Loppen körs under samma dag den 8/6 i år. Se bifogat dokument för detaljer.

• Vi ska köra tre bilar (nr 13, 14 och 15)
  • Dessa ska köras två pass per bil dvs. sex pass totalt
  • Varje bil/pass ska ha en förare och en passagerare
  • Det innebär att vi har 6*2 roller att planera in
  • För att underlätta kommer jag tilldela sex pass och sedan är man själv ansvarig för att lösa passagerare
  • Eftersom vi kommer spela två matcher samma helg är inriktningen att tränarna inte kör.
  • Mer detaljerad information kring utbildningar och möten kommer inom kort

Innan jag delar ut uppdrag vill jag gärna veta om det är någon som är frivillig till något av passen.

Titta igenom och återkoppla till mig om du vill/kan ta något av passen, senast 28/4.

//mvh Kenny

Träningstider, fotografering och "Kickoff cup"
2024-03-24 13:35

Hej.

Kalendern kommer uppdateras också, använd appen så ser ni alla aktiviteter direkt. https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Prel. träningstider "Skolgårda" fr.o.m. 9/4 kl. 18:00

Tisdag och torsdag 18:00-19:00

Träningstider BIK

Tisdag (K-plan) och torsdag (B-plan) 18:30-20:00, prel från slutet av april.

Fotografering 17/4

Individuellt och lagfoto, samling 18:00 vid Skobes Motala entré för ombyte till matchdress. Vi tar med matchkläder. Skobes bjuder på korv med bröd och festis.

"Kickoff cup" på MAIF 27/4

Vi har anmält två lag och upplägget på cupen blir samma som i höstas. Mer info senare.

//Mvh Kenny

Föräldramöte #1 2024
2024-03-01 11:05

Hej och tack för ett bra möte igår på BIP.

Det var kul att så många medverkade, det ger oss bra förutsättningar inför säsongen.

Jag har sammanställt mina anteckningar sist i presentationen från igår. (Se PDF)

(Nu med fungerade länk)

Återkom till mig och jag missuppfattat något eller om något sakans eller är felaktigt. (Jag känner mig inte helt säker på alla namn)

Till er som inte hade möjlighet att medverka, ta gärna del av underlaget och hör av er om ni har frågor.

Vi saknar en "Vätternrundanansvarig", det skulle underlätta om någon som inte har en roll anmäler sig frivilligt.

//Kenny