SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet
Damer Div 3

Borens IK
2 - 2
Motala AIF FK
Borens IK2 - 2Motala AIF FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 15:00
Plats:Idrottsparken Motala
Tävling:
Matchnummer: 230034007
Samling:13:30
Oavgjort i derbyt
2020-03-10 10:00
Derbyt mot MAIF slutade 2-2 efter underläge med 2-0 i halvtid. Målskyttar Agnes Andersson och Isa Lindman.
Första halvlek startade jämt men efter misstag i vår speluppbyggnad kunde förre Borenspelaren Lisa Pålsson vinna boll högt upp och själv sätta dit 0-1 till MAIF. Efter målet tog MAIF över det mesta av spelet under en längre period. Först med 10 minuter kvar kan vårt röda lag flytta upp positionerna igen och ta över spelet lite. Tyvärr gör MAIF 0-2 på halvlekens sista spark, en frispark från ännu en Borenföredetting Emelie Ljungberg. Tufft läge inför de återstående 45.

I andra halvlek är det ett helt annat Boren vi får se. Bestämda på att göra allt i sin makt för att försöka vända sätter man full fart direkt från domarens signal. Man vinner extremt mycket boll högt upp i banan och kan etablera ett helt annat tryck mot första halvlek. 1-2 kommer på hörna som Agnes Andersson sätter dit på volley och 2-2 kommer genom Isa Lindman på en fantastiskt fin frispark. Tyvärr tappar laget lite efter 2-2 och spelet kan jämna ut sig. 

Ett oavgjort resultat får laget var nöjda med efter utgången av första halvlek. Tyvärr är det för många bolltapp på egen planhalva som MAIF är bra på att utnyttja. Det kommer laget behöva fila bort för att bli farliga i serien. I andra halvlek får man se mycket mer av potentialen som laget besitter men det ser ut vara en bit kvar innan alla pusselbitar är på plats.

//borensik.se

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners