Matchnummer: 230321124
Samling:14:30
Kontraktet säkrat efter vinst mot Eksjö
2020-09-29 10:00
Det har varit en spänd höst när resultaten inte gått som man hoppats. Inför matchen var läget som sådant att en vinst skulle innebära nytt kontrakt. När Maria Kåhlin gjorde 3-2 i 81:a minuten och sedan domaren blåste av utbröt vild glädje i laget.
I första halvlek börjar laget starkt och tar ledningen med 1-0 på hörna slagen av Selma Larsson som Agnes Andersson nickar in. Tyvärr gör Eksjö två snabba mål och det ser lite tungt ut inför halvtid men som tur kan Maria Kåhlin kvittera.

I andra halvlek trycker laget på för en seger. Lägen skapas men tyvärr känns det som att bollen inte vill in, till den 81:a minuten när Maria Kåhlin frispelas av Ebba Collin och rundar målvakten innan hon sätter bollen i öppet mål. Välförtjänt och väldigt viktigt. Resultatet står sig och jubel uppstår.

Kontraktet säkras och laget kan nu spela utan press i sista matchen mot Tranås/Torpa.