Referat: Borens IK - Linghems SK
Andra raka segern
2019-04-22 22:00

Under annandag påsk spelade både dam och herr hemmapremiärer direkt efter varann. Det blev vinst för båda lagen och säsongen har startat på bästa sätt. För damerna blev det andra vinsten i rad.

Efter en chansfattig första halvlek skulle alla mål komma i andra halvlek. 1-0 prickades in på distans av Nora Thörngren. Emelie Johnsson kunde en stund senare sätta dit 2-0. Det kändes där helt avgjort men med två minuter kvar kunde Linghem reducera på en frisparkskanon från distans. Reducering gav lite nerv sista minutrarna men utan att Linghem kunde skapa nån chans. Andra raka segern var ett faktum för damerna.