Anmäl dig till Boren Futsal Cup 2022

Medlems- och spelaravgift 2021

TÄNK PÅ ATT BETALA IN MEDLEMS- & SPELARAVGIFT INNAN ALLA CUPER SÅ ATT DU ÄR FÖRSÄKRAD.

- Medlemsavgift                                                                               300 kr

- Fotbollslek 5-7 år (inkl. medlems- & spelaravgift)                    300 kr

- Total avgift inkl. spelaravgift (åldern är det år ni fyller)

- 5 mot 5  (8 år)                                                             500 kr        (varav spelaravgift 200kr)

- 5 mot 5  (9 år)                                                             800 kr        (varav spelaravgift 500kr)

- 7 mot 7  (10-12 år)                                                   1200 kr        (varav spelaravgift 900kr)

- 9 mot 9  (13-14 år)                                                   1300 kr        (varav spelaravgift 1000kr)

- 11 mot 11  (15 år)                                                    1400 kr        (varav spelaravgift 1100kr)

- 11 mot 11  (16 år och uppåt)                                 1600 kr        (varav spelaravgift 1300kr)

Familjemedlemskap 2200:- (betalas genom SportAdmin)

Det går att betala familjemedlemskap om man har fler medlemmar boende på samma adress. Summan för en familj är 2200kr (i den summan ingår medlems- och spelaravgift för samtliga). Familjemedlemskap ges som alternativ via utskick genom SportAdmin. Där behöver man bli ihopkopplad som en familj av kansliet, maila info@borensik.se om ni vill lägga familjekoppling och skriv vilka medlemmar och personnummer.

Ex.  Om ni har två barn med avgifter på 1200kr vardera (=2400kr), så tjänar ni på familjemedlemskap. Vi ser gärna att ni vid tecknande av familjemedlemskap lägger till alla familjemedlemmar.

Borenhjärtafonden
Du som vill får gärna betala in valfritt belopp extra till "Borenhjärtafonden". Ur Borenhjärtafonden kan främst barn och ungdomar vars vårdnadshavare har dålig ekonomi få hjälp med medlemsavgift och fotbollsmtrl. Detta sker efter samråd med respektive barns ledare.

Uppgifter: Vi vill ha följande uppgifter: namn, adress, mob nr, mail, personnr utan de fyra sista siffrorna och ev. lagtillhörighet. Om detta inte får plats kan ni mejla till info@borensik.se

Ni kan välja att betala via  bankgiro 697-1998 eller swisha 123 567 70 42 (använd gärna QR-koden nedan). Se till att märka varje betalning.

Medlemskortet ges ut digitalt (inom en månad efter din betalning) via SportAdmin MedlemsApp, ladda hem via Appstore eller Google Play. Vill man ha medlemskortet fysiskt, maila info@borensik.se.

Förmån

Som medlem i Borens IK går du alltid gratis på dam och herrlagets hemmamatcher.

Vid frågor gör ni bäst i att maila kansli@borensik.se

Med Vänlig Hälsning