Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

Seger för både dam och herr
2019-04-22 22:00

Under annandag påsk spelade både dam och herr hemmapremiärer direkt efter varann. Det blev vinst för båda lagen och säsongen har startat på bästa sätt.

Välkommen på Idrottscafé! ....och vårstädning!
2019-04-15 13:47
Raoul, Peter och Thomas har tillsammans haft uppdrag i Borens IK under 144 år. Vid Riksidrottsmötet i maj erhåller de idrottens högsta utmärkelse
Onsdagen den 17 april klockan 18.30 bjuder vi tillsammans med Östergötlands Idrottshistoriska Sällskap in till ett idrottscafé i vårt klubbhus. Vi intervjuar våra tre förtjänstteckenmottagare om händelser under deras totalt 144 år som ledare i Borens IK. Dessutom bjuder Jocke på några gamla minnesvärda filmer.
Kaffe och smörgås serveras.
Mycket välkomna!

.....och på torsdag den 18 april klockan 17.00 samlas vi vid Borens IP för att vårstäda idrottsplatsen. Vi bjuder på korv och kaffe.
Mycket välkomna - då också!
Referat: Mjölby FC - Borens IK
Vinst i premiären
2019-04-14 18:00, A-lag Damer
Så var äntligen seriepremiären här och den slutade på bästa sätt med en 1-0 vinst mot ett duktigt Mjölby FC. Det var en tajt och tuff match där Mjölby hade mer boll än önskat men damerna tog tillvara på sin chans.
5 h kvar till seriepremiär - Intervju med Tuva Hageborn
2019-04-14 10:00, A-lag Damer

Hon har likt många andra i årets uppsättning debuterat tidigt i damlaget och gör i år sin fjärde säsong som senior. Hon tidigare säsonger spelat back och mittfältare men har under försäsongen skolats om till forward. Med hennes otroliga löpkapacitet är hon ständigt på språng för att löpa sönder motståndarnas försvar. I Tuvas fall kan man utan överdrift påstå att laget är hennes familj eftersom hon har både tvillingsystern Line samt styvsystrarna Nellie och Nora i samma lag.

Faktaruta

Ålder: 18 år

Säsonger i Boren: 6

Sysselsättning: Gillar att sola, haha, utöver att jag går andra på gymnasiet

Intressen: Fotboll och kompisar

Hemlig talang: Bra på att shoppa!

24 h till seriepremiär - Intervju med Matilda Gunnarsson
2019-04-13 15:00, A-lag Damer

Tillsammans med Emilia Karlsson, Amanda Johansson och Esmeralda Widlöf är hon ny från Skeninge IK till i år. Hon har varit en väldigt positiv injektion i laget, både på planen med sin energi och utanför som en glädjespridare. Nu är hon taggad att dra igång säsongen!

Faktaruta

Namn: Matilda Gunnarsson

Ålder: 29 år

Säsonger i Boren: Ny för året men har spelat två säsonger innan för ca 10 år sen