Välkommen till Borens IK:s hemsida

Semesterstängt
2018-06-29 10:00
Under juli månad kommer kansliet att vara semesterstängt.

Vid akuta frågor gör man bäst i att kontakta styrelsen.

Trevlig sommar!

Cuptider
2018-06-28 10:00

I cuptider vill vi sända alla våra ungdomslag en stor lyckönskning! Njut av den fantastiska leken fotboll och värdesätt varje minut iväg med era lagkamrater.

Till alla ledare och föräldrar vill vi också skicka en uppmaning. Stötta era lag i med och motvind samt hjälp och agera respektfullt mot domare och motståndare. Tillsammans skapar vi en positiv fotboll.

TACK!
2018-06-18 10:00

Ännu en Cykelvecka är avklarad. Och ännu en gång har våra medlemmar hjälpt oss att på ett alldeles utmärkt sätt klara av vårt åtagande med att köra följebilar och en del annat.

Flera hundra personer har hjälpt till. Allt från spelare och ledare till föräldrar och enskilda som därmed blivit en viktig kugge i det stora maskineri som Vätternrundan utgör.

Att hjälpa till under Vätternrundan är det enda ”krav” vi ställer på våra ledare och våra ungdomars föräldrar. Och även om det självklart finns skäl för en del att inte kunna ställa upp så har vi varit tillräckligt många för att klara av vårt uppdrag. Till alla er som hjälpt till vill vi rikta ett stort TACK!

En av dem som körde var Thomas Augustsson, till vardags sportjournalist på MVT och Gåfotbollsspelare i Borens IK. Hans krönika i MVT kan du läsa på nedanstående länk:

Vilken fantastisk invigning!
2018-06-14 10:00
Igår hölls äntligen invigningen av vårt nya klubbhus. Det blev en fullspäckad fotbollsdag när vi gästades av Linköpings FC och IFK Norrköping, fulla med framtida och redan etablerade stjärnor.
Mensutmaningen
2018-06-12 10:00

Som en del i vårt nya projekt Ostoppbar är vi med i Libresse mensutmaningen för att lyfta tabut kring mens. Igår var därför damlagets föredetta spelare Emelie Qvist och hälsade på våra lite äldre flicklag för att berätta om sina erfarenheter om mens. Sedan fick spelarna i laget diskutera olika frågor kring Emelies erfarenheter.

P-06, 06/07 11:15
P-06, 21/06 19:08