Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

Uppstart av herrjunior
2020-01-22 10:00

Säsongen 2020 kommer föreningen att starta upp ett herrjuniorlag. Laget kommer vända sig till spelare födda 2003 och 2004.

Ledare för laget kommer Björn Langvik, Evert Sjelvgren och Tony Jacobsson att vara.

Laget kommer ha ett tätt samarbete med vårt mycket framgångsrika herrlag för att underlätta framtida steget till seniorfotboll.

Såhär kommenterar föreningens herransvarige Andreas Franzén:

-Det känns fantastiskt kul att klubben återigen kan ställa ett herrjunior på benen. Vi ser detta som ett naturligt steg för att på sikt bli bättre på att få upp våra egna spelare i herrlaget.

Vi välkomnar nya och gamla spelare med föräldrar till ett upptaktsmöte 18.00 27/1 nere på Borens IP!

Klubbmästerskap i padel
2020-01-20 10:00
Spelarna på pallen fr.v. Fredrik Flodin, Jan Johansson Kåberg, Viktor Forssell, Daniel Leinar, Melvin Lindgren, Jonathan Bladh
I lördags anordnades ett historiskt första Klubbmästerskap i padel. 16 spelare deltog i tävlingsformen Americano där man spelar korta gruppspelsmatcher om 21 poäng och byter medspelare och motståndare efter varje match. När gruppspelet är slut blir det final mellan de fyra med mest poäng. Efter tre timmars spelande vann Daniel Leinar och Viktor Forssell. Grattis! Övriga pallplaceringar ses på bilden.

Stipendie från Rotary
2020-01-13 10:00

Under finaldagen av Boren Futsal Cup fick föreningen ta emot stipendie från Motala Rotaryklubb för vårt arbete med Boren City. Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Summan vi fick ta emot var 10.000 kr. Tack så mycket Motala Rotaryklubb!

Succé för Boren Futsal Cup
2020-01-07 10:31
Finalen i herrklassen spelades mellan Ektorp Futsal och Assyriska från Örebro
Boren Futsal Cup avslutades under trettondagen inför nästan 1400 betalande åskådare. Det finns mycket att glädjas åt denna den 39:nde upplagan av vår populära cup. Men kanske är det mest glädjande att publiksiffran blev den bästa på över 10 år med totalt över 3 500 betalande åskådare.
Juniorturneringen vanns av Motala Futsalklubb, damturneringen av Djurgårdens IF, div 5-6-klassen av Loddby IF och herrklassen av Assyriska IF från Örebro.
Ett stort TACK till alla deltagande lag och dess ledare, till den stora publiken, men kanske framför allt till alla fantastiska funktionärer som bidrog till ännu en lyckad turnering.
TACK!
Boren Futsal Cup är igång
2020-01-03 14:53
Motala Futsalklubb vann juniorklassen
Äntligen är Boren Futsal Cup igång. Först ut var juniorerna där det blev en populär hemmaseger för Motala Futsalklubb. Fram till finalen lyckades laget vinna samtliga matcher och i finalen väntade IFK Kumla. Även den matchen vann Motalalaget där slutsiffrorna skrevs till 3 - 1.
Under fredagen är det dags för herrarna där det finns två olika klasser. Dels en "huvudklass" och dels en klass för div 5- och 6-lag.
Välkommen till Motala Sporthall!

A-lag Damer, 23/01 10:00
A-lag Damer, 13/01 10:00