Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

Borens IK jobbar på Vätternrundan 2021. Fler bilder Medie/jockes bildgalleri.
2021-09-06 13:31

Välkommen Olle Wetterhall!
2021-06-24 10:00

Igår smygstartade Olle Wetterhall sin nya tjänst i föreningen efter Marcus Egnell. Olle kommer till en början arbeta 80%.

Olle som bara är 20 år har trots sin unga ålder en gedigen ledarbakgrund och gör sitt femte år som tränare, just nu i föreningens damlag. Han kommer in med stor ledar- och fotbollskunskap med många utbildningar i sin ryggsäck.

Marcus Egnell kommenterar sin ersättare:

-Jag blev väldigt glad när jag fick höra att Olle kommer börja arbeta i föreningen. Han har värderingar som matcher perfekt det som föreningen vill stå för och kommer med sin kunskap och framåtanda utveckla föreningen på ett fantastiskt fint sätt. Det känns väldigt tryggt att få Olle som ersättare.

Olle arbetar denna och nästa vecka innan han går på tjänsten fullt i augusti.

Varmt välkommen, Olle Wetterhall!

Grattis Borens IK
2021-05-25 10:00

Den 20 februari 1933 bildades Borens IK formellt och ansökte om medlemsskap i Svenska Gymnastikföreningars Riksförbund, eller Riksidrottsförbundet som det numera heter. Men det är det formella bildandet. Det egentliga bildandet skedde redan den 25 maj 1932 i en gammal skogsbacke i stadsdelen Västra Lund.  Och det är just detta egentliga bildande som vi sedan dess firat varje år. På vårt klubbmärke kan du därför se att föreningen bildades just 1932.

Det betyder att vi just i dag firar vår 89-åriga födelsedag.

Ett fyrfaldigt leve för Borens IK. Oss leve - Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!

Gröna Kort för Fair Play
2021-05-19 10:00

Grönt Kort är en satsning för att uppmuntra till fair play i barn- och ungdomsfotbollen. Kortet delas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grönt kort delas ut efter alla seriematcher i åldrarna 8-14 år.

Fotbollslek
Återstart för Fotbollsleken
2021-05-18 12:00, Fotbollslek

Fotbollsleken 2021 återstartar lördagen den 22 maj kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats. Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda 2014, 2015 och 2016. Alla intresserade samlas alltså på lördagar kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats, då får ni veta mer. Ingen föranmälan behövs.

Att tänka på:

• Stanna hemma vid sjukdomssymptom
  • Håll avstånd till andra sällskap/familjer!
  • Om möjligt kom endast en förälder per barn!
Digitala lotter