Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet

Välkommen till Borens IK:s hemsida
 
Vilken fantastisk invigning!
2018-06-14 10:00
Igår hölls äntligen invigningen av vårt nya klubbhus. Det blev en fullspäckad fotbollsdag när vi gästades av Linköpings FC och IFK Norrköping, fulla med framtida och redan etablerade stjärnor.
Mensutmaningen
2018-06-12 10:00

Som en del i vårt nya projekt Ostoppbar är vi med i Libresse mensutmaningen för att lyfta tabut kring mens. Igår var därför damlagets föredetta spelare Emelie Qvist och hälsade på våra lite äldre flicklag för att berätta om sina erfarenheter om mens. Sedan fick spelarna i laget diskutera olika frågor kring Emelies erfarenheter. 

Summering av Tillsammans Cup
2018-06-11 10:00

Under nationaldagen höll vi Tillsammans Cup på Borens IP. Det blev andra året cupen anordnades. 

Äntligen invigning av nya klubbhuset
2018-06-07 14:00
På onsdag 13 juni är det så äntligen dags för invigning av vårt nya klubbhus och vi bjuder på fotbollsfest i samband med invigningen.

Damerna kommer först spela mot Linköpings FC F19-lag innehållandes förra årets damspelare Frida Elofsson, Nellie och Nora Thörngren. Efter denna match spelar sedan herrarna mot IFK Norrköpings a-lag som kommer med starkast möjliga lag förstärkta med föredetta Borenspelarna Jonatan Gren och Khaled Qasem. 

Hålltider:
17.20 Nya klubbhuset invigs av företrädare från Motala kommun och Borens IK
17.30 Borens IK - Linköpings FC
19.00 Borens IK - IFK Norrköping

Frivillig entré där hela summan går till utsmyckning av vårt nya klubbhus.

Missa inte denna fantastiska kväll!

//borensik.se
Föräldrar bjuds in till info om Ostoppbar
2018-06-04 22:00

Förra veckan presenterade vi vad, varför och hur vi kommer arbeta med projektet Ostoppbar i framtiden för våra ungdomsledare. 


För att öka förståelsen kring projektet Ostoppbar bjuder vi nu in alla intresserade föräldrar för att informera mer. Infon blir i vår nya cafeteria nu på torsdag 17.45 och det håller max på till 18.45. Man behöver inte föranmäla sig. Det kommer bjudas på kaffe.

Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners