Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

OBS!

Just nu är kansliet bara bemannat måndag och torsdag pga permittering. Maila info@borensik.se vid frågor, våra svarstider kan vara lite längre än vanligt.

Skadeförebyggande träning
2021-03-29 10:00

Skaderisken kan minskas med mer än 50% vid regelbunden skadeförebyggande träning. Inom SWIPE (Sport Without Injury ProgrammE) vid Linköpings universitet har man utvecklat Knäkontroll+ från det ursprungliga Knäkontrollprogrammet. Samma evidensbaserade grundövningar för styrka, balans, koordination, teknik och spänst. Fler övningsvarianter för ökad variation och möjlighet att anpassa programmet till senior, ungdom, och yngre spelare.

Du hittar lättillgängliga och självinstruerande övningsfilmer och övningshäfte för utskrift på webbsidan.

Knäkontroll+

Knäkontroll+ är fritt tillgängligt för alla att ta del av och använda!

Spana in detta dokument.

Ungdom » Knäkontroll+ kortversion.pdf

Begränsad tillgänglighet i klubbhuset
2021-03-22 10:00

Som idrottsförening har vi ett ansvar för att minska smittspridningen och måste fortsatt ha vissa åtgärder. Dessa åtgärder gäller tills vidare.

Här följer en lista på åtgärder:

-Vårt klubbhus är stängt för möten och träffar under dagtid. Endast besök som måste göras för verksamheten är ok. Annars följer vi Folhhälsomyndighetens direktiv idag. På kvällstid och helger kan man boka möten för max 8 personer om man måste, vilket kan förändras. Detta bokas via denna länk:

Vi hoppas alla har respekt för detta och följer dessa åtgärder. Tillsammans behöver vi ta ansvar för att minska smittspridningen och övervinna denna pandemi.

Vänliga hälsningar,

Bingolottoförsäljning ICA MAXI
2021-03-18 14:00

Till påsken är vi på plats utanför ICA MAXI tisdag den 30 mars till lördag den 3 april klockan 10-18. Påskdagen söndag den 4 april sitter klockan 9-18.

Välkomna!

Avspark Östgöta
2021-03-15 11:00

Östergötlands fotbollsförbund har tillsammans med RF-SISU Östergötland en digital seminariedag för föreningar – 27 mars.

Förra året var första gången konceptet ”Avspark Östgöta” presenterades. Borens IK var på plats i Norrköping och representerades från olika kommittéer och roller i föreningen, då det var begränsat med plats.

I år kan ÖFF erbjuda ALLA (spelare, ledare, föräldrar, släktingar m.fl.) att närvara på det seminariet som passar, via zoom.

Gå in och läs vad dagen innebär och anmäl er gärna till de seminarium som kan inspirera just dig – beroende på vilken roll du har i föreningen.

Avspark Östgöta

Styrelsen Borens IK

Boren för alla
Välkomna till en ny fotbollssäsong!
2021-03-14 12:04, Boren för alla
Sammandrag i Mjölby 2020

Uppstart av Boren För Alla! Säsongen startar sakta för klubbens fotbollslag och självklart gäller det samma för vårat härliga gäng.

Digitala lotter
Fotbollslek, 15/04 10:00