Välkommen till P08-09
Välkommen till P08-09:s hemsida. Vi är ett av alla lag som lirar fotboll i Borens IK. Här kan du hitta nyheter om laget, kontaktuppgifter och vad vi har på gång.
Anteckningar från föräldramöte 10 April 2018
2018-04-11 21:17

Vätternrundan

• Följebilarna går mellan Ölmstad/Gränna-Jönköping. Passen och tiderna är följande:
    22.00-04.00 Axel/Gustav och Luca
    22.25-04.25 Neo och Vilmer
    22.50-04.50 Manfred och Sigge
    23.15-05.15 Max och Olle
    Alla tider är cirkatider, det kan bli förskjutningar.

• Hoppas det funkar för er, kan ni inte tilldelad tid så får ni försöka byta med någon annan i laget.

• Mer information (inklusive specifika möten) kommer senare och vid frågor hör av er till Camilla.

Information kring kommande träningar och seriespel

• Från och med nästa vecka börjar vi med utomhusträning på Skolgårda multiplan.
    Vi kör tisdagar och torsdagar 17.30-18.30 till vi kan börja spela på Borens planer.

• Observera att vi kör en sista inomhusträning nu på söndag (15:e) kl 10-11 i Skolgårda gymnastikhall som vanligt.

• Vi är anmälda till seriespel (7-manna) med start den 6:e Maj, vi kommer sedan spela en match varje helg fram till den 17:e juni. Sen spelar vi första matchen igen den 19 augusti och varje helg fram till 30:e september. Mer info: http://ostergotland.svenskfotboll.se/resultat-tabeller/?scr=table&ftid=74236

Träningsläger Halmstad

• Då vi inte deltar på någon cup i sommar tycker vi det vore jättekul att hitta på något med laget och vi diskuterade om intresse finns av att åka på ett (eget) träningsläger Halmstad?
    (ordnas med hjälp av Tomas kontakter i Halmstad)

• Vi skulle då stanna några dagar för att träna, ha kul och spela matcher mot lokala lag.

• Kostnad per deltagare hamnar på cirka 200kr + mat.

• Vi förslår att inte ta detta av lagkassan utan spara lagkassan för deltagande i någon cup under nästa är (vilket brukar kosta betydligt mer).

• Vi kommer kolla intresse under kommande träningar eftersom det var lågt deltagande på föräldramötet.

Dela på arbetet i laget

• Vi behöver alla dela på arbetet inom laget för att få allt att fungera.

• Vi behöver initiativ för att få in pengar till lagkassa. Vi bestämde att vi skall köra en ny omgång med Ravellikläder samt försäljning av grillkol.

• Tomas kommer ansvara för grillkolsförsäljning men vi behöver en frivillig som håller ihop Ravelliförsäljning. Detta är inte speciellt betungande men vi behöver likväl någon som håller ihop det och har kontakt med Ravelli.
    Vi hoppas vi kan lösa detta snabb och någon frivillig återkommer till mig (Ulf) snarast.

• I övrigt har vi fördelat arbetet enligt nedan;

• Huvudtränare - Tomas Nilsson

• Hjälptränare - Annika Franzen, Leonard And,(Ulf Gustafsson)

• Lagledare/koordinering, Sportadmin och hemsida - Ulf Gustafsson

• Teambuilding - Annika Franzen

• Kassör - Fredrik Zeitelberg

• Vätternrundan ansvarig - Camilla Nyberg

Hemsida / Sportadmin appen

• Vi kör all kommunikation via Sportadmin-appen och Borens IK (P08/09) hemsida.

• På hemsidan ligger träningskalender, nyheter, bilder från cuper etc, dokument och kontaktuppgifter.

• Ladda ner Sportadmin appen (Android/iOS). Den finns i två version, ladda ner ”medlems appen” om ni inte är ledare.

• I Sportadmin appen har ni träningskalender, nyheter, utskick , kallelser och kontaktuppgifter.

• Vänligen kolla att era kontaktuppgifter stämmer, inklusive mobilnummer då vi i vissa fall kommer köra utskick via sms.

• I många fall är endast en målsman upplagd men jag kan lägga upp båda för er som vill. Hör av er ifall ni vill att jag skall uppdatera!

Medlemsavgift 2018
2018-02-03 10:18

Hej!

Nedan ser ni information från klubben ang. medlemsavgiften. Sista datum för att betala denna är satt till den 28 februari.

-Familjekort                                                                             1500:-

-Fotbollslek  (födda 2011 eller senare)                               100:-

-Ungdom (födda 2002 eller senare)                                     800:-

-Seniorer  (födda 2001 eller tidigare)                                  1000:-

-Ledare                                                                                     500:-

-Stödmedlem                                                                          400:-

Familjekort:

Ett bra och billigt sätt att stödja klubben. Kravet är att alla familjemedlemmar har samma adress. Glöm ej att skriva samtliga namn på inbetalningskortet.

Stödmedlem:

De medlemmar som inte är aktiva, men vill stödja föreningen.

Nya medlemmar eller vid ändrade uppgifter: Vi vill ha följande uppgifter: namn, adress, mob nr, mail, personnr utan de fyra sista siffrorna och ev. lagtillhörighet. Om detta inte får plats kan ni mejla till info@borensik.se

Ni kan välja att betala via  bankgiro 697-1998 eller swisha 123 362 05 31. Se till att märka varje betalning.

Med Vänlig Hälsning