A-lag Herrar
Välkommen till Borens IK:s herrlag
Säsongen 2018 kommer A-laget spela i Division 4 Västra och vårt U-lag kommer spela i Utveckling 1.
(Dubbel) Vinst i Intersports Södracupen
2018-01-14 08:49

Futsalsäsongen slutade nästan traditionsenligt på bästa sätt med vinst i Intersports Södracupen. Ur ett föreningsperspektiv blev det ännu bättre när klubbens damer även vann.

Det har blivit dags för säsongen sista futsalcup
2018-01-12 15:09
Efter något tidiga uttåg i både Kristberg och BFC har det nu blivit dags att spänna bågen på nytt för att prestera på topp i säsongens sista futsalcup, Intersports Södracup i Mjölby. Föreningen kommer till spel med två segerhungriga lag på herrsidan samt ett lag på damsidan.
Vinst i BFC:s juniorcup
2018-01-01 19:45
Efter sex spelade matcher hade man gjort 4 (fem med suddenmålet) mål framåt och släppt in två bakåt. Det räckte hela vägen till seger i turneringen.

Det blev en tuff dag med många extremt tajta matcher och ett gruppspel som kunde slutat moll.

Dagens inleddes med en 1-0-vinst mot Malmslätts AIK efter mål av Mohammed Adam. I match två blev det 0-0 mot Borensbergs IF och i match tre blev det en 0-1-förlust mot MAIF 1. Detta gjorde att grabbarna i sista matchen mot Smedby AIS 2 var tvungna att vinna eller spela en målrik likamatch. Matchen stod 0-0 väldigt länge och vinst blev enda utvägen. Med cirka 10 sekunder kvar lyckades Edvin Nilsson, just då som målvakt göra 1-0 till Boren och säkrade därmed avancemang. Det blev till och slut så att man vann gruppen när resultaten gick Borens väg.

I semifinal ställdes man mot ett mycket individuellt skickligt IK Sleipner. Som gruppspelet blev också detta en väldigt tajt match. Ett kompakt försvarsspel gjorde att man avvärjde Sleipner offensiv och efter en bollvinst långt ner på egen planhalva kunde Måns Lindman mer eller mindre ensam kontra in 1-0 på bästa Alexis Sanchez-manér. Matchen såg ut att sluta 1-0 men tyvärr kunde Sleipner kvittera på kontring med 20 sekunder kvar. En sen kvittering skulle dock inte hindra Boren utan i spel 3 mot 3 kunde Wille Lindstrand tåfjutta i avgörande målet och finalen var ett faktum.

I finalen som spelades 2 x 10 minuter mötte man duktiga Smedby AIS 1 som hade stormat genom grupp och semi. Tidigt syns det att matchen kommer bli en tillknäppt historia. Två lag med tajt och lågt försvarsspel tar ut det mesta av varandras offensiv. Efter 10 minuter står det 0-0. I andra halvan lyckas Boren till en början skapa lite mer tryck och 1-0 kommer efter att Hampus Ström lyckats vända bort sin försvarare och dunka in 1-0. 1-0 står sig matchen ut även om Smedby flyttar fram sina positioner och cupvinsten är ett faktum!

Detta blir första gången som Borens IK står som segrare i sin egna juniorturnering. Det känns inte helt oväntat att det ska vara vårt fantastiska (föredetta) P00-lag som ser till att förverkliga detta. Dessa grabbar slutar aldrig att bevisa sin kvalité och lagsammanhållningen man har sedan sina ungdomsår lyser verkligen igenom! Vilken fantastisk start av årets Boren Futsal Cup!

Dags för juniorturneringen i BFC
2017-12-30 19:46
Cuperna duggar tätt för tillfället. Det blev endast Boren A som lyckades ta sig till slutspel i Kristberg men där tog det tyvärr stopp direkt i slutspelsgruppen. Vilan blir kort för vissa av grabbarna då det imorgon blir nytt spel under Boren Futsal Cups juniordag.

Turneringen består av tio lag uppdelade i två grupper. Grabbarna spelar första matchen 12.30 mot Malmslätts AIK. Blir man ett av de två första lagen i gruppen spelas första semifinalen 17.15 och finalen 18.15.

Truppen:
Hugo Roth, David Andersson, Hampus Ström, Edvin Nilsson, Wille Lindstrand, Måns Lindman, Jamshid Ali, Anton Yderfors, Malte Eriksson, Leon Georges, Mohammed Adam

Kom och stötta våra duktiga grabbar!

Dags för Kristbergs cup
2017-12-26 19:48
Det är dags för det årliga deltagandet i futsalturneringen Kristbergs cup i Borensberg.

Boren A spelar i eftermiddag (27/12) och möter Maif C, BK Zeros, Vadstena GIF och Borensbergs IF C. Första matchen spelas 14.40 mot Maif C. Boren B spelar den 28/12 och möter FC Vicdori, Österstads IF A, Rosa laget och Fornåsa B. Första matchen spelas 16.00. Eventuellt slutspel påbörjas under eftermiddagen den 29/12.

Boren A:
Christopher Karlsson, Arvid Walan, Måns Lindman, Edvin Nilsson, Isak Nelson, Johan Rosenqvist, Leon Georges, Haris Asic, Kalle Öian, Gzim Krueziu, Arvid Johansson

Boren B:
Filip Åberg, Sonny Svensson, Hampus Ström, Peem Ninnan, Malte Eriksson, Wille Lindstrand, Anton Yderfors, David Andersson, Kim Söderstedt

Vi önskar killarna lycka till!