Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

Sverigelotten
2021-06-01 08:00

Sverigelotten 25

Nu kan Du beställa Sverigelotten 25 för hemleverans (minst 4st.) gäller försäljning t.om. 30 Juni.

Vi löser även in vinstlotter upp till 1000:-

Beställ Dina lotter på info@borensik.se och Swisha beloppet till 123 362 0531

Glöm ej att meddela namn och adress på mailen

Välkomna att beställa!

Grattis Borens IK
2021-05-25 10:00

Den 20 februari 1933 bildades Borens IK formellt och ansökte om medlemsskap i Svenska Gymnastikföreningars Riksförbund, eller Riksidrottsförbundet som det numera heter. Men det är det formella bildandet. Det egentliga bildandet skedde redan den 25 maj 1932 i en gammal skogsbacke i stadsdelen Västra Lund.  Och det är just detta egentliga bildande som vi sedan dess firat varje år. På vårt klubbmärke kan du därför se att föreningen bildades just 1932.

Det betyder att vi just i dag firar vår 89-åriga födelsedag.

Ett fyrfaldigt leve för Borens IK. Oss leve - Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!

Ingen publik på matcher
2021-05-21 10:00

Nu kommer äntligen ungdomsmatcherna igång igen! Vad vi längtat!

Dock får publiken fortsatt hålla sig ifrån matcherna på Borens IP. Svenska Fotbollsförbundets skarpa rekommendation är att tills vidare helt undanbe sig publik på de matcher som genomförs.  På matcherna får endast spelare, ledare och funktionärer vara.

Gröna Kort för Fair Play
2021-05-19 10:00

Grönt Kort är en satsning för att uppmuntra till fair play i barn- och ungdomsfotbollen. Kortet delas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grönt kort delas ut efter alla seriematcher i åldrarna 8-14 år.

Fotbollslek
Återstart för Fotbollsleken
2021-05-18 12:00, Fotbollslek

Fotbollsleken 2021 återstartar lördagen den 22 maj kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats. Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda 2014, 2015 och 2016. Alla intresserade samlas alltså på lördagar kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats, då får ni veta mer. Ingen föranmälan behövs.

Att tänka på:

• Stanna hemma vid sjukdomssymptom
  • Håll avstånd till andra sällskap/familjer!
  • Om möjligt kom endast en förälder per barn!
Digitala lotter