Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

OBS!

Just nu är kansliet bara bemannat måndag och torsdag pga permittering. Maila info@borensik.se vid frågor, våra svarstider kan vara lite längre än vanligt.

Begränsad tillgänglighet i klubbhuset
2021-05-17 10:00

Som idrottsförening har vi ett ansvar för att minska smittspridningen och måste fortsatt ha vissa åtgärder även nu när ungdomsmatcherna kommer igång. Dessa åtgärder gäller tills vidare.

Här följer en lista på åtgärder:

-Ombyte sker fortsatt hemma, även för domare och bortalag vid matcher.

-Endast toalettbesök sker i nya delen av klubbhuset.

-Vänligen kom strax innan träning och dröj inte kvar efter träning – detta för att undvika trängsel.

-Vårt klubbhus är stängt för möten och träffar under dagtid. Endast besök som måste göras för verksamheten är ok. Annars följer vi Folhhälsomyndighetens direktiv idag. På kvällstid och helger kan man boka möten för max 8 personer om man måste, vilket kan förändras. Detta bokas via denna länk:

Vi hoppas alla har respekt för detta och följer dessa åtgärder. Tillsammans behöver vi ta ansvar för att minska smittspridningen och övervinna denna pandemi.

Vänliga hälsningar,

Vinnare i Bingotävlingen
2021-05-10 10:00
Nu är vinnarna lottade i BINGOTÄVLINGEN. Vinnaren får 400kr presentkort på Team Sportia, tvåan 300kr och trean 200kr.

400kr - Ibrahim Saleh
300kr - Eddie Nilsson
200kr - Engla Ring

Stort grattis och bra jobbat till samtliga som deltagit!

Nytt beslut om hur vi förhåller oss till träning i Borens IK!
2021-05-08 16:00

Tillsammans med andra föreningar i Motala har vi idag tagit ett gemensamt beslut angående vår ungdomsverksamhet.

• Vi är överens om att möjliggöra att öppna upp för ungdomsverksamhet igen, förutsatt att vi kan uppfylla de restriktionerna och att vi kan bedriva träning på ett smittsäkert vis.
    Vi rekommenderar att alla sprider ut sig i mindre grupper och utnyttjar större ytor precis i enlighet med Östergötlands Fotbollsförbunds övriga rekommendationer och riktlinjer (se bild och länk).
    Länk: ÖFF:s råd
  • Avseende Fotbollslek görs bedömningen att inte öppna upp för detta, då det är att betrakta som en ny grupp

I Borens IK gäller följande på Idrottsplatsen:

• Ombyte sker fortsatt hemma
  • Endast toalettbesök sker i nya delen av klubbhuset
  • Vänligen kom strax innan träning och att inte dröja kvar efter träning – detta för att undvika trängsel.
  • Vill enskilda lag av olika skäl inte genomföra träningar i veckan stödjer vi som klubb detta, meddela Borens kansli i så fall.
  • Klubbhuset är fortsatt stängt för besök och möten.

Har föräldrar eller ledare frågor kontakta styrelsens Vice ordförande Jan Johansson Kåberg på mail mexes@live.se eller telefon 070-324 73 60.

//Styrelsen

Nu kan du nå världens högsta topp - i Motala.
2021-05-06 10:00

Vår samarbetspartner Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest i Lustigkullebacken. De har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 164 vändor i Lustigkullebacken tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest.

I deras digitala plattform fyller du själv i ditt personliga mål & registrerar varje vända du tar dig upp för backen - för att tillslut se att du närmar dig toppen. På vägen kan du också låsa upp milstolpar & läsa på om vår natur.

Utmaningen är ett samarbete tillsammans med Svenskt Friluftsliv.

Pris: Utmaningen kostar 300 kr och då ingår ett års medlemskap i Korpen Motala. Är du redan medlem i Korpen betalar du endast 200 kr.

Ungdomar under 20 år har 100 kr rabatt. Ange rabattkod UNGEV21 vid registrering och köp.

Det finns möjlighet att lägga upp lag som kan tävla mot varandra och då ska ledaren bjuda in övriga i sitt lag. Anmäler man sig själv så kan man följa andra personer som deltar i eventet.

Alla som deltar har möjlighet att vinna fina priser som lottas ut flera gånger i månaden fram till den 31 oktober.

Vårkampanj
2021-05-05 10:58

Hjälp oss att erbjuda våra ungdomar en meningsfull sysselsättning under en mycket speciell period där många av våra normala intäkter uteblir!

Vi har vi fått möjligheten att som enda Motalaförening till Bingolottos sändning den 23 maj genomföra en väldigt lönsam kampanj på både Bingo- och Sverigelotter! Att vid detta tillfälle få hela 50% tillbaka i ersättning från Folkspel.

Mer info via länken:

Bingo.pdf