Välkommen till Borens IK

Börja Spela

Göteborgs Vandrarhem
2024-06-12 11:38

Här kommer ett bra erbjudande för er som går i tankarna att åka till Göteborg i sommar!

Passa då på att ta in på Göteborgs Vandrarhem som ligger i närheten av Liseberg!

Använd koden "Borens IK" så får ni 10% rabatt på er bokning och samtidigt får Borens IK en kickback :)

Boren har sorg!
2024-05-29 12:01
Peter Petré

Det finns så många ord att ta till i olika sammanhang. Ändå hittar jag inte de ord som kan beskriva den känsla som jag och många vänner i Borens IK känner när beskedet om Peter Petrés alldeles för tidiga bortgång nådde oss. Vi visste att Peter gick en kamp mot cancern, men ändå fanns någon form av orealistiskt hopp om att det skulle ordna sig.

Peter var inte bara en av föreningens viktigaste stöttepelare under mer än 50 år. Han var till många av oss också en av våra närmaste vänner. Det gör sorgen än tyngre.

Peter började som ungdomsledare i 20-årsåldern. Samtidigt var han en av de mer tongivande spelarna i klubbens representationslag. Förutom spelare och ungdomstränare var han också en av de ledande i klubbens dåvarande ungdomssektion och i styrelsen. Senare blev han också kanslist med ansvar för ungdomsverksamheten och han avlutade sin anställning i klubben som vaktmästare.

Men han slutade aldrig att arbeta i föreningen. Han var med och drog igång inomhusfotbollen där han ända till årets turnering var en av de drivande. Hans listor på vad som var bra och vad som kunde göras bättre har varit ovärderliga. Ingen hade som Peter koll på alla detaljer. Inte minst koll på att vi andra gjorde vad vi skulle. Detta gällde också alla andra arrangemang klubben genomförde. Bland annat klassfotbollen där han också drog ett stort lass.

Peter var också en av dem som drog igång verksamheten med klubbens veteraner. Varje tisdag samlas ett 25-tal ”gubbar” för trivsam samvaro följt av lite arbete på idrottsplatsen. Peter var så länge han orkade den givne arbetsledaren. Veteranerna har blivit en ovärderlig resurs för klubben. Inte minst som säljare av Bingolotto och ett enormt arbete i samband med Vätternrundan. Som en följd av ”gubbarnas” träffar har även en damgrupp startats upp.

Vi är många som fått förmånen att lära känna Peter och han lämnar ett enormt stort tomrum efter sig. Men trots hans stora insatser för klubben är det ändå människan Peter Petré vi saknar allra mest. Att skriva de här raderna när sorgen och saknaden är som störst är tungt och det droppar en och annan tår på tangentbordet. Men även om saknaden består ska förhoppningsvis sorgen ersättas av ljusa minnen. Minnen av en vän som gjorde livet och en hel förening så mycket bättre.

Våra tankar går i första hand till Peters fru Britt och till hans syskon.

Vila i frid Peter. Vi ses i Nangijala

genom Kjell Augustsson

Fotbollsfamiljen!
2024-04-16 14:13

Nu tar vi klivet in i Fotbollsfamiljen!

Fotbollsfamiljen är ett nätverk som drivs av IFK Norrköping med målet öka intresset för fotboll i regionen, för både tjejer och killar. Därför samarbetar IFK med andra föreningar, främst i Östergötland, för att främja trivsel och utvecklingen av fotboll. I det nätverket ingår nu vår förening.

I framtiden kommer IFK Norrköping bjuda in till olika aktiviteter som kommer gynna våra spelare, ledare och vårdnadshavare. Framförallt kommer samarbetet rikta sig gentemot våra Parafotboll som IFK vill arbeta extra för. Här kan ni läsa mer om Fotbollsfamiljen.

Vi ser fram emot att vara en del i Fotbollsfamiljen!

Fotbollsleken uppstart!
2024-04-11 14:13

Efter ett långt vinteruppehåll är det nu dags att starta upp Fotbollsleken igen.

Den 4 maj kl 10.00-11.00 hälsar vi gamla som nya spelare välkomna till Borens IP.

JOYNA
2024-04-11 12:05
Borens IK har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Borens IK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Detta är JOYNA:

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

För dig som förälder/medlem:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

• Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan lag och förening.

För min förening:

Borens IK tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Digitala lotter
Dam Div 3, 17/06 10:39