Välkommen till Borens IK:s hemsida

Vi arbetar för att erbjuda "Något för alla - Hela livet". 2018 fick vi utmärkelserna Årets barn och ungdomsförening av Östergötlands fotbollsförbund, Fill the Stadium för vårt jämställdhetsarbete och Årets innovation på Motalagalan för vår verksamhet Future Veneras inom ramen för "Boren City". #borenhjärta

Sverigelotten Sommar 🌞
2021-07-05 08:00

Sverigelotten  Sommar 25

Beställ Dina lotter på info@borensik.se och Swisha beloppet till 123 362 0531

Glöm ej att meddela namn och adress när du Swishar

Välkomna att beställa!

Semesterstängt på kansliet
2021-07-02 10:00

Från och med 5 juli till och med 2 augusti har vi semesterstängt på kansliet. Vi svarar sporradiskt på mail på info@borensik.se och kansli@borensik.se

3 augusti börjar vår nye ansvarige på kansliet Olle Wetterhall fullt ut och ni når honom på olle.wetterhall@borensik.se eller 070-650 76 56.

Ha en bra sommar!

Välkommen Olle Wetterhall!
2021-06-24 10:00

Igår smygstartade Olle Wetterhall sin nya tjänst i föreningen efter Marcus Egnell. Olle kommer till en början arbeta 80%.

Olle som bara är 20 år har trots sin unga ålder en gedigen ledarbakgrund och gör sitt femte år som tränare, just nu i föreningens damlag. Han kommer in med stor ledar- och fotbollskunskap med många utbildningar i sin ryggsäck.

Marcus Egnell kommenterar sin ersättare:

-Jag blev väldigt glad när jag fick höra att Olle kommer börja arbeta i föreningen. Han har värderingar som matcher perfekt det som föreningen vill stå för och kommer med sin kunskap och framåtanda utveckla föreningen på ett fantastiskt fint sätt. Det känns väldigt tryggt att få Olle som ersättare.

Olle arbetar denna och nästa vecka innan han går på tjänsten fullt i augusti.

Varmt välkommen, Olle Wetterhall!

Grattis Borens IK
2021-05-25 10:00

Den 20 februari 1933 bildades Borens IK formellt och ansökte om medlemsskap i Svenska Gymnastikföreningars Riksförbund, eller Riksidrottsförbundet som det numera heter. Men det är det formella bildandet. Det egentliga bildandet skedde redan den 25 maj 1932 i en gammal skogsbacke i stadsdelen Västra Lund.  Och det är just detta egentliga bildande som vi sedan dess firat varje år. På vårt klubbmärke kan du därför se att föreningen bildades just 1932.

Det betyder att vi just i dag firar vår 89-åriga födelsedag.

Ett fyrfaldigt leve för Borens IK. Oss leve - Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!

Gröna Kort för Fair Play
2021-05-19 10:00

Grönt Kort är en satsning för att uppmuntra till fair play i barn- och ungdomsfotbollen. Kortet delas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grönt kort delas ut efter alla seriematcher i åldrarna 8-14 år.

Digitala lotter