SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borens Idrottsklubb
Något för Alla - Hela Livet

Välkommen till Borens IK

Bli Ledare

Var med och utveckla

Vår Värdegrund

Det här är Borens IK

Börja Spela

Anmäl dig här

Fotbollsfamiljen!
2024-04-16 14:13

Nu tar vi klivet in i Fotbollsfamiljen!


Fotbollsfamiljen är ett nätverk som drivs av IFK Norrköping med målet öka intresset för fotboll i regionen, för både tjejer och killar. Därför samarbetar IFK med andra föreningar, främst i Östergötland, för att främja trivsel och utvecklingen av fotboll. I det nätverket ingår nu vår förening.


I framtiden kommer IFK Norrköping bjuda in till olika aktiviteter som kommer gynna våra spelare, ledare och vårdnadshavare. Framförallt kommer samarbetet rikta sig gentemot våra Parafotboll som IFK vill arbeta extra för. Här kan ni läsa mer om Fotbollsfamiljen.


Vi ser fram emot att vara en del i Fotbollsfamiljen!

Fotbollsleken uppstart!
2024-04-11 14:13

Efter ett långt vinteruppehåll är det nu dags att starta upp Fotbollsleken igen.

Den 4 maj kl 10.00-11.00 hälsar vi gamla som nya spelare välkomna till Borens IP.

JOYNA
2024-04-11 12:05
Borens IK har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Borens IK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder/medlem:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan lag och förening.

 

För min förening:

Borens IK tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Brassen har ordet!
2024-04-10 08:25

Premiären avklarad och det var delade känslor. Vi vinner matchen men vet också med oss att delar av våra offensiva prestationer behöver bli bättre. Det är viktigt att aldrig ge motståndarna den energin dom vill ha. Och det är en del vi måste försöka göra bättre när vi har en matchbild vi kontrollerar.  Nu är det svårt att säga viken matchbild det blir mot nästa motståndare som är Waggeryds IK. 

 

Waggeryd är nykomlingar i div 3 för i år, men var ett väldigt bra lag i div 4 förra året och har ett stabilt grundspel och väldigt lojala i sina roller på planen. För oss blir det viktigt att fortsätta jobba med vårt spel och bygga vidare från förra matchen. Och hur?  Det med att öka bolltempot när vi behöver i våra uppspel och att vara modiga. Samt att utveckla vårt skydd för omställningar emot oss. 

 

Det kommer att roteras lite i truppen och någon eller några nya kommer starta den här matchen. Det är viktigt för vårt lag att vi har flera spelare som är nära till spel och som får möjligheter till matchning tidigt i seriespelet. Några startar matcherna och några andra kommer avsluta matcherna. Jag tror det bli en nyckel nu i starten av säsongen att vi kan oavsett spelare känna oss som en grupp och familj. 

 

Borens IP är ej i spelbart skick så matchen spelas på Idrottsparken på fredag.

 

 

Matchstart kl 19:15, välkomna!

⚽️🇸🇪⚽️BORENS IK VETERANER 240220⚽️
2024-02-20 12:54
 
Digitala lotter
Nyheter från våra lag
Herr Div 3, 23/05 14:58 
Dam Div 3, 23/05 11:40 
F-16/17, 22/05 21:47 
F-16/17, 22/05 21:45 
Herr Div 3, 16/05 15:34 
Herr Div 3, 08/05 09:40 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners