Damer Div 2 & 4

Välkommen till Borens IK:s damlag!
Säsongen 2021 kommer A-laget spela Division 2 Nordöstra Götaland och U-laget i Division 4 Västra.
Tre nyförvärv till in
2021-02-23 10:00
De tre spelarna är Sara Riekkinen från MAIF, Felicia Rohlén från IFK Norrköping och Sofie Swartz från MFC.

Sara är en snabb, stark och brytsäker spelare och bra på att ta boll framåt. Blir också viktig i gruppen med sin rutin. Efter flera år som stöttepelare i BK Zeros tog hon inför 2020 beslutet att gå till MAIF.

Felicia som har moderklubb BK Zeros har tidigare representerat Borens IK - bland annat i div 1 2015 och har även div 1-rutin med både Vadstena GIF och nu senast i IFK Norrköping. Meriter är även träningsmatcher med LFC samt F-16 landslagsläger. Som spelare är Felicia en fysisk spelare med bra speluppfattning och härlig teknik. Kommer med sin rutin från spel högre upp samt engagemang och inställning vara ett perfekt tillskott till vår trupp.

Sofie är en spelare med erfarenhet, stora ledaregenskaper(lagkapten i Mjölby FC) samt har en stor dos av "vinnarmentalitet". En hårt arbetande spelare med stor löpkapacitet med ett bra tillslag.

Varmt välkomna!

Vi välkomnar två nya spelare till
2021-02-13 16:00
Truppen blir större och starkare. Vi välkomnar Jessica Lennström och Ida Överstam som valt Borens IK.

Jessica är en målvakt med bra fötter och tillslag, reflexsnabb, bra i luftspelet och mycket ambitiös. Tidigare klubbar är Smedby AIS, LFC F19(även antal matcher på bänken i damallsvenskan), div 1-spel i DFK Värmbol samt senast i BK Tinnis. Jessica kompletterar våra övriga målvakter och det kommer bli en mycket bra träningsmiljö för alla våra målvakter där stora möjligheter finns till utveckling.

Ida representerade senast MAIF och är en tuff och brytsäker spelare som alltid ger 100%, oavsett träning eller match. Precis vad varje trupp som vill utvecklas behöver. Samtidigt lugn och trygg med bollen och fina ledaregenskaper. Ida var också med att ta upp Borens IK i div 1 2014.

Tillslagsträning med Eija Feodoroff
2021-02-09 10:00

I söndags hade dam besök av tillslagsexperten Eija Feodoroff. Uppdelade i två pass efter positioner tränades flera olika tillslagstekniker. Trots kyla och blåst blev det två mycket bra pass.

Tack Eija!

Kolla in fler bilder från träningen i vårt bildgalleri.

Bildgalleri »

Sjätte nyförvärvet klart
2021-02-07 10:00
Vi välkomnar hjärtligt Frida Sköldestig till Borens IK!

Frida har hunnit med att vinna division 2 samt spelat i division 1 två säsonger med Vadstena GIF. Senast har hon representerat Motala AIF.

Frida är snabb ytterspelare, gillar att utmana, är hårt jobbande och viker inte ner sig en centimeter. Ett härligt komplement till vår redan starka trupp.

Hem, 01/06 08:00
Hem, 25/05 10:00