Borens IK - Damjunior

Respekt - Gemenskap - Kommunikation

I ett steg framåt i föreningens fotbollsutveckling så kommer tidigare F-07 & F-08/09 att bilda Damjunior
Detta ger oss en större träningstrupp och fler ledare runt om laget. Vi siktar på att ha två lag i seriespel under säsongen. Detta gör att fler får speltid varje helg och ingen behöver stå över.

Laget startar sin uppbyggnad den 15/11 med första inomhusträningen. Vi kommer att träna 3 gånger i veckan framöver.

Tid och plats för träningarna hittar ni under fliken Kalender

Vill ni komma i kontakt med någon av oss ledare så hittar ni kontaktuppgifter under fliken Kontakt

Följ oss på Instagram;

borensik

Vi ser framemot säsongen 2024, Tillsammans är vi starka!

Vega inför seriepremiären
2024-04-19 14:59
Foto: Andreas Ekström, MVT

Lördag
20/4 kl 15.00 är det avspark mellan Rimforsa IF - Borens IK Damjunior i F 15-19 serie CD3. Matchen spelas på Hackelvallen.

Så här säger Vega Birgegren inför premiären:

Försäsongen är över och seriespelet ska dra i gång. Hur har försäsongen varit?

-Jag tycker försäsongen har varit väldigt produktiv. Det har varit högt tempo redan sen i vintras, och det tycker jag man kan se nu i både vårt spel och vilja.
Vi har kommit varandra närmare som lag och lagandan känns fantastisk inför premiären.

Seriepremiär, hur är känslan inför matchen?
-Känslan inför matchen är blandad. Det känns otroligt roligt men samtidigt en gnutta nervöst. Det kommer bli en spännande match som jag hoppas slutar med vinst såklart.

Vad blir viktigt i matchen?
-Det är en viktig match och det kräver mycket av oss alla som lag. Viktigast är att vi kommunicerar med varandra och försöker hitta vårt spel från start. Att aldrig ge upp och verkligen gå in varje närkamp.
Om vi gör det kommer det bli en supersäsong!

5 snabba:

Mål /Assist