Fotbollslek

Välkommen till Fotbollslek!

FOTBOLLSLEK 2021!

Målsättningen med vår Fotbollslek är att skapa glädje och nyfikenhet hos barnen. Genom lek med boll vill vi aktivera barnen, väcka deras intresse för idrott, fotboll och föreningen. Det är viktigt att barnen lär sig visa hänsyn till varandra och respektera idrottens regler.

Vår fotbollslek är första stationen på barnens fotbollsresa, lite som  förskolan, innan man börjar riktiga skolan. I vår Fotbollslek handlar givetvis ingenting om resultat eller tabeller. Här handlar det om att leka och skapa ett intresse, för att vilja fortsätta med fotbollen.

För att det inte ska bli för allvarligt, har vi lekledare hämtade från våra äldsta ungdomslag, som sköter träningen de 2 första åren. Till sista året tar sedan föräldrar över respektive pojk- och flickgrupp.

Medlemsavgift.

Alla deltagare måste betala en medlemsavgift för att få vara med och den kostar endast 300 kr/år.

Planeringen inför 2021:

Plats:                            Borens Idrottplats

Dag:                              Lördagar

Start:                            24 april

Slut vår:                       19 juni

Start höst:                  7 augusti

Slut höst:                    25 september

Viktigast av allt: Vi ska ha kul tillsammans!

Vid frågor maila info@borensik.se

VÄLKOMNA!

Återstart för Fotbollsleken
2021-05-18 12:00

Fotbollsleken 2021 återstartar lördagen den 22 maj kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats. Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda 2014, 2015 och 2016. Alla intresserade samlas alltså på lördagar kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats, då får ni veta mer. Ingen föranmälan behövs.

Att tänka på:

• Stanna hemma vid sjukdomssymptom
  • Håll avstånd till andra sällskap/familjer!
  • Om möjligt kom endast en förälder per barn!
Välkommen till Fotbollslek 2021!
2021-04-15 10:00

Fotbollsleken 2021 startar lördagen den 24 april kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats. Till årets säsong gäller följande åldrar för pojkar/flickor: födda 2014, 2015 och 2016. Alla intresserade samlas alltså på lördagar kl.10.00 nere på Borens Idrottsplats, då får ni veta mer. Ingen föranmälan behövs.

Att tänka på:

• Stanna hemma vid sjukdomssymptom
  • Håll avstånd till andra sällskap/familjer!
  • Om möjligt kom endast en förälder per barn!

Varmt välkomna!

Det här är Borens IK!